Cursus / workshop Onderdeel van:

Over deze cursus

De Wonderlijke Insectenwereld

Stel je eens voor...dat je net zo klein bent als een insect. Hoe zou de wereld er dan uitzien? En wat voor insect zou je dan willen zijn? Ontdek de magische insectenwereld! We gaan naar de wereld van insecten kijken en door de ogen van insecten de wereld proberen te zien. Dit doen we door ons te verdiepen in macro fotografie (beestjes van heel dichtbij bekijken)

 

Hoe werkt het?

Onder begeleiding van kunstenaar/docent Nina ga je aan de slag met uiteenlopende materialen en gereedschappen zoals verf, druktechnieken, maar leer je ook fotograferen! We werken binnen deze reeks met verschillende en bijzondere thema´s. Je leert daarbij je eigen fantasie te gebruiken maar ook met verschillende materialen en technieken te werken. Er wordt geëxperimenteerd, uitgevonden en onderzocht. Dit zijn belangrijke vaardigheden die op school vaak onderbelicht blijven. Samen met de docent werk je naar een eindpresentatie toe. In de laatste les kan je je ouders, opa en oma, broertjes en/of zusjes, vriendjes en/of vriendinnetjes laten zien wat je geleerd hebt.

 

De eerste les bieden we via Sjors Creatief aan en deze is helemaal gratis, vervolgens ga je met je nieuwe vriendjes en vriendinnetjes nog 4 keer op leuke dingen doen, maken en experimenteren. Vaardigheden die aangereikt worden: goed (leren) kijken, experimenteren - spelenderwijs ontdekken en creëren, actief je zintuigen gebruiken en verkennen, kunstbeschouwing, ervaren dat een mening (mits onderbouwd) over kunst nooit fout is.

Materiaalkosten zijn inbegrepen in de cursusprijs. 

Vakgebieden

Beeldend

Duur & tijd

Aanvangsdatum: 16-05-2018
Duur: 4 lessen
Dag: Woensdag
Tijd: 12:45 - 13:45

Prijs

€ 35,00

Locatie

Hinthamerstraat 74
5211MR Den Bosch

Contact

Email: sjorscreatief@muzerije.nl
Telefoonnummer: 088 - 2800 280
  Reacties
Er zijn nog geen reacties. Je kunt als eerste reageren door het formulier in te vullen.
Reageer