Profiel

Barbershopkoor Duketown Ladies

Bilderdijkstraat 2, 's-Hertogenbosch

  5 kei leuks     1 reacties
Organisatie Barbershopkoor Duketown Ladies bestaat uit:

Zomerstop? Ja/Nee voor Duketown Ladies

Zingend de zomer door?

Zangfietspad

Over deze organisatie

Duketown Ladies

De Duketown Ladies is een enthousiaste club dames, die begin 2009 onder de bezielende leiding van Ton Husson gestart is als barbershop dameskoor. Inmiddels is de Duketown Ladies uitgegroeid tot een echte vereniging en zijn we sinds 2013 lid van Balk, een overkoepelende organisatie van a-capella groepen. De muzikale leiding is sinds november 2013 in handen van Evelien Clement. We vormen een gezellige club van circa 25 dames, die iedere maandagavond van 20.00 - 22.15 uur repeteert in de aula van de school De Rietlanden te 's-Hertogenbosch. Na het serieuze werk volgt dan een van de leukste onderdelen van het barbershop zingen: de afterglow. Een gezellig samenzijn, waarbij we nog lekker wat met elkaar drinken en zingen.

Wat is Barbershop?

Barbershop is een a-capella zangstijl, dus zonder instrumentale begeleiding. Deze vorm van close harmony brengt, over het algemeen, makkelijk in het gehoor liggende liedjes. De stijl onderscheidt zich echter van andere a-capella muziek door de speciale arrangementen. Barbershop is een puur amateuristische beoefening van het close harmony zingen. In 's-Hertogenbosch vind je naast de Duketown Ladies ook het herenkoor Duketown Barbershop Singers.

Lid worden

Nieuwe leden zijn van harte welkom. We vertellen je graag meer over wat je bij ons kunt verwachten. Je kunt natuurlijk komen kennis maken tijdens onze jaarlijkse open repetitie maar ook op een gewone repetitieavond ben je van harte welkom. Neem vooraf wel even contact met ons op. Wat nog wel handig is om vooraf te weten: wij zingen zonder map en veelal Engelstalig. Het is belangrijk dat je naast tijd voor de repetities ook tijd vrij kunt maken om thuis te studeren. Voor uitgebreide informatie over een eventueel lidmaatschap verwijzen we graag naar onze website.ContactVoor vragen of opmerkingen, stuur ons een e-mail secretariaat@duketownladies.nl, of vul het contactformulier in via onze website www.duketownladies.nl.

Locatie

Bilderdijkstraat 2
5216 TB 's-Hertogenbosch

Contact

Email: tryntsjevanvessem@gmail.com
Telefoonnummer 1: 06-23717874
Telefoonnummer 2: 06-30099588
  Reacties

Tryntsje van Vessem

4 mei 2015 12:20

Het is een héél leuk koor! Aardige leden, gezellige sfeer, prima dirigent, je leert er veel, het repertoire is afwisselend en vooral: met heel veel plezier!

Reageer