Vraag

Buurtpodium zoekt vrijwilligers

Geplaatst op: 17-08-2017

Zoals jullie misschien wel weten organiseren Muzerije en Cultuurbosch in samenwerking met de verschillende BBS-en in Den Bosch een aantal keren per maand een Buurtpodium. Voorheen bekend als het Wijktheater. Voor het Buurtpodium zijn wij op zoek naar vrijwillige acts zoals enthousiastelingen die podiumervaring op willen doen of hun net uitgekomen CD willen promoten of een dans of theatervoorstelling willen geven of hun gedicht voor willen dragen, een stand up comedian-act geven, of gewoon iets leuks voor te dragen hebben. In ieder geval kan je bij het Buurtpodium een gezellig avondje (of middagje) meemaken. Het Buurtpodium is er voor talent uit de stad en biedt een podium voor beginnende maar ook ervaren artiesten om de buurt en stad dichter bij elkaar te brengen. De ene keer in de vorm van een sociaal diner, de andere keer in strand-sferen, wereldmuziek, theateravond, allemaal leuk, gezellig en heel uiteenlopend. 

Het impresariaat is dan ook altijd op zoek naar jou! wil jij ons helpen iedereen dichter bij elkaar te brengen door middel van jouw kunsten, neem dan contact op met info@cultuurbosch.nl . 

-------------------------------------------------------------------------------------------------

Het buurtpodium is er voor talent uit de hele stad! Op de zeven Brede Bossche Scholen in ’s-Hertogenbosch vindt er ongeveer drie keer per jaar een Buurtpodium plaats. Het Buurtpodium brengt de cultuur op een laagdrempelige manier dicht bij de mensen in de wijken. Alles kan op het podium staan: muziek, dans, theater, goochelshow, clowns, noem maar op. En altijd met professioneel licht, geluid en presentatie. De avonden worden georganiseerd door vrijwilligers uit de wijken en de artiesten treden vrijwillig op. De toegang is gratis. Het Buurtpodium is een gezellig avondje uit in de buurt. Wil je zelf ook eens op het podium staan? Maak dan een profiel aan op Cultuurbosch en neem contact op via info@cultuurbosch.nl

BBS aan de Aa, Acaciasingel 77
BBS de Graaf, Graafseweg 52
BBS de Haren, Donk en Reit, Ploossche Hof 85
BBS de Kruiskamp, Jan Olieslagersstraat 51
BBS Nieuw Zuid, Jac. van Looystraat 5
BBS Boschveld, Zernikestraat 2
BBS Hambaken, Het Wielsem 1