26-09-2015 Mieke Kuijpers

Kunstnacht bij Muzerije

Duivels en demonen; wezens van de nacht

Tijd: 20.00 - 01.00 uur
Entreeprijs: € 12,00
Hinthamerstraat 74
5211MR 's-Hertogenbosch
Muzerije verrast haar bezoekers tijdens Kunstnacht Den Bosch 2015
Binnen het thema “Duivels en demonen; wezens van de nacht”, zal Muzerije ook dit jaar haar bezoekers weer verrassen tijdens de Kunstnacht op zaterdag 26 september.


Want hoe beleef je kunst als de kunstwerken in volledige duisternis getoond worden? Dat ontdek je als je komt kijken naar de nachttentoonstelling NACHTKIJKERS. Prikkel je zintuigen en duik gewapend met een zaklamp de duisternis in.

De werken van NACHTKIJKERS werden speciaal voor deze tentoonstelling gemaakt en zijn geïnspireerd op het schilderij De Verzoeking van de heilige Antonius van Jeroen Bosch. De daarin voorkomende duivels en demonen zijn als geen ander wezens van de nacht.

Met je zaklamp vervolg je daarna je route door het pand: op weg naar het onbekende! Beleef muziek, performances en beeldende kunst zoals je het nog nooit beleefd hebt. Kom kijken en laat je verleiden door de wezens van de nacht!

Eten bij Muzerije tijdens Kunstnacht
Voorafgaand aan het Kunstnacht programma bestaat er de mogelijkheid om bij Muzerije een hapje te komen eten. Neem plaats in de expositie NACHTKIJKERS en geniet samen mét de kunstenaars van een diner in de duisternis! Vanaf 18:00 uur kun je aanschuiven voor een heerlijk hoofdgerecht en dessert. De kosten voor het diner in de duisternis bedragen €25,- inclusief entreebewijs voor de Kunstnacht, of €16,- voor alleen het diner. Vooraf reserveren is gewenst en kan via reserveringen@muzerije.nl (vergeet hierbij niet eventuele dieetwensen door te geven).

Je bent welkom op zaterdag 26 september vanaf 18:00 uur (diner). Het Kunstnacht programma zal starten om 20:00 uur en loopt tot en met 01:00 uur.

Kijk voor meer informatie en tickets op www.kunstnachtdenbosch.nl.