01-11-2015 Jael Schnapper

Lohengrin Combi: Duo Rosetti, rappers Slowly en KraakSjaak en Doeko L de dichter

Georganiseerd door Muziekcafé Lohengrin

Tijd: 15.00
Entreeprijs: € 0,00
Erasmusstraat 9
5216 HM 's-Hertogenbosch

Duo Rosetti: Rosetti van der Heijden vormt samen met André Hendriks het duo Rosetti. Op het repertoire van dit duo staat jazz, blues en country. Zo nu en dan wordt ook Nederlandstalig repertoire ten gehore gebracht. Rosetti is een all-round zangeres met een klassieke achtergrond. André Hendriks zingt en speelt ook de bariton ukulele. Ook een ukulele, maar een die nog al veel verschilt van de standaard ukulele. Muziek met de hand gemaakt en met het hart gezongen.

Rapper Slowly (Tim Hendriks) maakt hiphop met wat dance invloeden sinds een aantal jaar solo waar ik eerder deel uit maakte van SleepSlow en strawberryhaze waar we optredens hadden bijv in het voorprogramma van jeugd van tegenwoordig en Osdorp posse. Muziek word gemaakt door DJ centipede (Marcel klohne) die van huis uit dance muziek maakt! Maatschappij kritische teksten en feestnummers gemixt

Doeko L. is een schrijver die geen vaste vorm kan aannemen – je zou hem daarom een flardist kunnen noemen. Naast verhalen, liedteksten en filmscenario’s houdt Doeko L. zich voornamelijk met poëzie bezig. In zijn gedichten worden menselijk handelen en fysiek, maatschappelijke tendensen en de gevoelens van alle tijden in eigenzinnige kaders geplaatst als een potpourri van drama, romantiek, cynisme en komedie.