20-10-2015 Ilona van den Koedijk

Vanavond: Cultuurbosch Café in Pecha Kucha Stijl

Ontmoeten | inspireren | verbinden

Tijd: 19.00 - 21.30 uur
Hinthamerstraat 74
5211 MR 's-hertogenbosch

Op dinsdagavond 20 oktober 2015 is Cultuurbosch te gast bij Muzerije voor het Cultuurbosch Café. Deze avond staat ontmoeten, inspireren en verbinden centraal. Verschillende culturisten betreden het podium en krijgen 20 dia’s met 20 seconden per dia de tijd om te pitchen. Hebben ze een wens? En idee voor samenwerking? Of willen ze ons juist inspireren?

Tijdens dit eerste Cultuurbosch Café in Pecha Kucha stijl geven we onder andere het woord aan sopraan Rhea Knipscheer, die ons mee zal nemen in de wereld van de Bossche wijktheaters. Hoe betrek je jeugdleden meer bij de harmonie? Sophie de Ruijter deed hiernaar onderzoek en komt graag haar bevindingen delen! Leonie Gossens, projectleider van Muzerije, geeft een inkijkje in de mogelijkheden voor jongeren om actief deel te nemen aan verschillende activiteiten en projecten in de stad. Samen met Struis Improvisatietheater beleven we het nut van improviseren en Stichting KABRA, de nieuwe koepelorganisatie voor amateurtheater, vertelt wat zij voor jou op het gebied van theater kunnen betekenen.

Volgens fotografe Karin Wijma is alles met elkaar verbonden door fotografie en zij verteld graag hoe breed en hoe leuk het is en waarom zij zo graag fotografeert. Frenda Koops is eigenaresse van Frutaexotica en biedt een compleet entertainment programma waarbij er altijd een cultuur als uitgangspunt wordt gebruikt.

Nieuwsgierig geworden naar deze avond vol inspiratie, gezelligheid en nieuwe ontmoetingen? Zorg dat je erbij bent!

Open 19.00 uur / Aanvang 19.30 uur / Toegang gratis!

Vragen? Neem contact op met info@cultuurbosch.nl