13-01-2016 Leonie Gossens

Hiphop workshop x lezing Offcenter

check je hiphop skills!!!

Tijd: 16.00 uur
Entreeprijs: € 10,00
Hinthamerstraat 74
5211MR Den Bosch

Studi073 en Off Center present: Hiphop Dance Workshop X Lecture

Al zeggen we het zelf: Dit is een best uniek event voor de stad 's-Hertogenbosch. Bij dit event laten we zien wat de echte essentie van hip hop is. Dat doen we met twee dans workshops en een lecture.
Dit event is bedacht en georganiseerd door Ali Khazal: Citytrainer en Danser in opleiding. De Studi073 crew helpt een handje mee om het event tot een succes te maken.
Er wordt een dans workshop gegeven door Sanam Saidpur. Ze gaat geen choreografie les geven zoals de meeste mensen gewend zijn. Ze gaat een freestyle class geven. Dat houdt in dat je middelen krijgt aangereikt en daar ga je zelf mee aan de slag met behulp van de docent.
Daarna krijgen de deelnemers en de toeschouwers een lecture van Timothy bekend als '' The Void ''. Tijdens deze lezing vertelt hij over het achtergrond van hip hop. Hoe hip hop heeft zich ontwikkeld van oldschool tot nu toe.
De laatste workshop wordt gegeven door Ali, beter bekend als ''Paranojja''. De workshop die hij geeft is hip hop freestyle. Hij gaat basic steps geven van oldschool tot newschool en daar mee gaat hij met de deelnemers actief aan de slag.

SO BE THERE AND DONT MISS THIS :D

Datum: 13 januari 2016
Tijd: 16.00 -16.35 uur inschrijven
Aansluitend workshop freestyle class
Aanvang lecture: 18.30 uur
Aansluitend workshop oldschool tot newschool
Einde avond: 20.00 uur

Locatie: Muzerije, Hinthamerstraat 74 Den Bosch
Kosten: € 10,- voor deelname aan beide workshops. Voor deelname aan 1 workshop betaal je € 5,-. De lecture kun je GRATIS bijwonen! Wees snel en schrijf je nu in voor beide workshops zodat je zeker weet dat je mee kunt doen!!!
Inschrijving via Off-center@outlook.com (of zorg dat je smiddags uiterlijk om 16.00 uur binnen bent)