20-02-2017 Daphne Fusco

start Dancehall - Afro danslessen (vanaf 18 jaar)

Tijd: 20:00 - 21:00 uur
Schilderstraat 33
5211NB Den Bosch
Op 20 februari 2017 start dansschool Forza Danza met dancehall - afro danslessen voor volwassenen (vanaf 18 jaar). De proefles van 20 februari is gratis en vrijblijvend. Instromen is wekelijks mogelijk en het abonnement is doorlopend (met slechts een maandje opzegtermijn)

Tijdens de dancehall – afro dance danslessen van Forza Danza ligt de focus de ene les meer op dancehall en de andere les wat meer op afro dance. Tijdens de warming up krijg je door middel van basispasjes de basisbewegingen – die vaak ook in de choreografieën terugkomen – aangeleerd. Uiteraard wordt er ook gewerkt aan een leuke choreografie. Aan het eind van de les wordt de dans gefilmd en in een speciale groepsapp gepost. Zo kun je altijd thuis oefenen!

Niemand minder dan Yahra Gija zal deze lessen verzorgen:
Yahra (1994) is een stoere jongedame die gespecialiseerd is in dancehall, afro dance en hiphop. Ze geeft sinds 2017 les bij dansschool Forza Danza en is daarnaast ook werkzaam bij Global Dance Centre (Rotterdam) en Ghislaine Dance Company (Breda). Yahra geeft niet alleen dansles maar treedt ook enorm veel op in binnen – en buitenland. Zo is ze danseres in de videoclips van bekende namen als Broederliefde ('Mi no lob' en 'Alaka') en Frenna ('My love'). Ook was ze achtergrond danseres in het RTL programma 'Dance Dance Dance'. Daarnaast straalde deze dancehall queen het afgelopen jaar met haar danscrew 'Unknowing' in het programma 'Battle on the dancefloor'.