11-06-2017 Anke van Herk

Hemelse toren!

Vergezichten en galmende klanken

Tijd: 10.30-16.10
Entreeprijs: € 5,00
Helvoirtseweg 5
5261 CA Vught

Vught Vocaal laat de vergezichten, sferen en alles in en rond de Vughtse toren weerklinken in liederen van componisten als Johannes Brahms, Edward Elgar en Ole Gjeilo. Daarnaast treden studenten van de theateropleiding van het Koning Willem I College op onder regie van Noah Janssen. Muzikale bijdragen worden geleverd door celliste Marthe Kalkhoven, sopraan Nora van Dartel, tenor Michiel van Eeden en uiteraard de Vughtse beiaardier Peter Bremer.

Naast een concert van een half uur in de benedenzaal worden de bezoekers met muziek en acts door de hele toren geleid, langs het carillon en de klokkenzolder, tot aan het dak, van waaruit je een geweldig uitzicht hebt op het centrum van Vught, het Bossche Broek en ’s-Hertogenbosch.

Het concert in de benedenzaal wordt driemaal gegeven, maar voor de belevingstour wordt het publiek in zes kleinere groepen verdeeld. U kunt dus kiezen uit zes begintijden: 10.30, 11.10, 13.00, 13.40, 15.30 of 16.10 uur. Afhankelijk van de tijd die u kiest krijgt u eerst de belevingstour of eerst het concert.

Zorg voor stevig schoeisel in verband met de beklimming van de toren. Als u liever niet meegaat met de belevingstour, kunt u ook alleen het concert bijwonen.

U kunt plaatsen (à € 5,00) reserveren via secretaris@vughtvocaal.nl onder vermelding van uw naam, het aantal personen en de gewenste aanvangstijd. Uw reservering is pas definitief wanneer het verschuldigde bedrag is voldaan. De kaarten liggen dan bij de ingang van de toren voor u klaar.