06-09-2017 Anke van Herk

Open repetitie

Zingen met Vught Vocaal

Tijd: 20.00 uur
Entreeprijs: € 0,00
Vliertstraat 6
5261EL Vught
Bij de start van ons nieuwe project 'Sunset and evening star' willen we aspirant zangers uit Vught en omgeving de kans geven om kennis te maken met Vught Vocaal, ons repertoire en de bijzondere ervaring van zingen in een groep. 
Om 20.00 word je welkom geheten in de foyer van Theater de Speeldoos, krijg je de bladmuziek en wordt er overlegd in welke stemgroep (sopraan, alt, tenor of bas) je het beste mee kunt doen. 
Om 20.15 start de repetitie met een aantal stemoefeningen. Daarna gaan we aan de slag met liederen uit het nieuwe repertoire: de nocturnes van Mozart, diverse stukken van de jonge Noorse componist Ole Gjeilo en andere componisten.
Je deelname aan de open repetitie is helemaal vrijblijvend. Wil je verder gaan bij Vught Vocaal, dan volgt na 4 repetities een stemtest. Past je stem bij het koor, dan kunnen bassen en hoge sopranen meteen doorgaan. Voor lage sopranen, alten en tenoren is er voorlopig een wachtlijst.
Voor het project 'Sunset and Evening Star', dat op 4 februari wordt afgesloten met een concert in de Lambertuskerk in Vught, zoeken wij nog hoge sopranen en bassen die graag op projectbasis mee willen doen. Kosten: 100 euro. Je kunt je aanmelden tijdens de open repetitie of via een mailtje aan secretaris@vughtvocaal.nl