24-11-2018 Barbara Van Spaandonk

Kunstmarkt: Marktkramen beschikbaar

Cultuurbosch Café 24 november 2018

Tijd: 12.00-17.00 uur
Entreeprijs: € 0,00
Hinthamerstraat 74
5211 MR s-Hertogenbosch

K U N S T M A R K T    |    z a t e r d a g     24    november    2018    

Op zaterdagmiddag 24 november is Cultuurbosch te gast bij Muzerije voor alweer een Cultuurbosch Café. Zoals altijd staat tijdens het Cultuurbosch Café ontmoeten, inspireren en verbinden centraal. We zijn druk bezig met alle voorbereidingen. 

Inschrijven kraamhouders
Momenteel zijn we druk bezig met de voorbereidingen en inventariseren we wie er interesse heeft om zijn/haar werk voor een mooie prijs (max 50,00 euro) op de markt te aan te bieden. De opbrengst is uiteraard voor je eigen portemonnee en deelname is geheel gratis! 

Meld je vòòr 7 november 2018 aan via info@cultuurbosch.nl, waarna een selectie wordt gemaakt van alle aanmeldingen. 
 

Exposities en Workshops
Tevens worden er gratis workshops gegeven. Misschien wil jij naast je marktkraam ook een gratis workshop aanbieden en dat mag natuurlijk! Als je alléén een workshop wilt geven, is daar ook ruimte voor. Na aanmelding ontvang je zo snel mogelijk bericht of je een plek hebt kunnen veroveren. 

In de entreé van Muzerije worden de werken van Kunstkring De Meent geëxposeerd. Zij vieren dit jaar hun 25 jarig jubileum. Samen met hen en dichter/schrijfster Gretha Goettsch organiseren wij deze dag. Er zijn nog een paar exposeerplekken beschikbaar. En ook hier geldt weer, wees er snel bij! 

 

STUUR EEN MAIL NAAR INFO@CULTUURBOSCH.NL OM JOUW KRAAM TE VEROVEREN!

 

Voorwaarden
Cultuurbosch stelt meerdere ruimtes beschikbaar en draagt zorg voor opgebouwde marktkramen van maximaal 2 bij 1m. Voor de inrichting/aankleding zorg je zelf. Deelname is gratis en op eigen risico. Koffie en thee is op die dag gratis. 

Na registratie nemen we contact op om de voorbereidingen verder met elkaar door te nemen.


Voor vragen neem contact op met Barbara van Spaandonk of Mieke Kuijpers via het algemene telefoonnummer 073 - 614 10 84 of laat een berichtje achter op info@cultuurbosch.nl. Wij zijn aanwezig op maandag, woensdag en vrijdag. 


We gaan er een mooie, gezellige, feestelijke en creatieve dag van maken, tot de 24ste november! 


Cultuurbosch.nl
Heb je nog geen profiel op www.cultuurbosch.nl dan is dit de kans om er een aan te maken. Je kunt je persoonlijk pagina zichtbaar of op onzichtbaar zetten en je kunt een organisatie/groep toevoegen. Doe je dit dan kunnen we elkaar beter vinden, verbinden en leuke dingen samen doen, waaronder dit Café. Heb je hulp nodig met inschrijven of wil je graag persoonlijk advies? Neem dan contact op met de redactie van Cultuurbosch. 

 

_______________________________________________

Veelgestelde vragen 

Wat zijn de vervoers-/parkeermogelijkheden voor het evenement?
Aan de voorkant van het Muzerije pand is een laden en lossen parkeerplaats, of je maakt gebruik van de parkeergarage aan de St. Josephstraat: https://www.parkeren-denbosch.nl/parkeergarage-stjosephstraat (op eigen kosten)

Hoe kan ik de organisator bereiken als ik vragen heb?
Voor vragen neem contact op met Barbara van Spaandonk of Mieke Kuijpers via het algemene telefoonnummer 073 - 614 10 84 of laat een berichtje achter via info@cultuurbosch.nl