12-10-2017 Barbara Van Spaandonk

WimBoekToe Tweede editie

12 oktober 2017

Tijd: 20.00 - 22.00 uur
Entreeprijs: € 12,50
Hinthamerstraat 74
5211MR 's-Hertogenbosch

De eerste editie van WimBoekToe was een groot succes waarin Lucas de Waard, Sanneke van Hassel en Nhung Dam de show steelden. Met inhoudelijke, maar ook persoonlijk gesprekken wist Wim Daniëls de gasten te verleiden tot mooie uitspraken en kwamen we te weten dat er een theehuisje staat op de begraafplaats in Orthen.

 
In deze tweede editie van WimBoekToe is niemand minder dan Arthur Japin te gast. Hij vertelt over zijn nieuwste boek Kolja en leest uiteraard een stukje voor! In de stoel naast Arthur neemt debutante Elly Biesters plaats. Door toeval werd zij door een uitgeverij gevraagd een boek te schrijven en het resultaat Ongemakkelijke mensen ligt sinds augustus in de winkel. En wat een debuut! 

Genoeg voer voor Wim Daniëls om op eigenzinnige manier de gasten, maar ook zeker het publiek te bevragen.

Verder verzorgt Studi073 de muzikale omlijsting van de avond met jong muziektalent. Deze keer is dat Juan y Jenz, gevormd door Juan Luis (gitarist) en Jenzel Crocker (rapper). Dit muzikale duo verbindt het vlakke vormspel van trap-rap en het melodisch verhalende van chansons met de absurde vrijheid van harsh noise. Mula B meets Jacques Brel meets The Gerogerigegege, zoiets.

Het belooft opnieuw druk te worden, wacht dus niet te lang met het bestellen van een kaartje. Deze kun je hier kopen en kun je bij de bar inwisselen voor een gratis drankje.

12 oktober | Muzerije | 20.00 – 22.00 uur | €12,50

Foto Arthur Japin: Corbino