21-04-2018 t/m 22-04-2018 Peggy Loch

De Kettingreactie

Een uniek creatief project

Tijd: Verschillende tijden
Entreeprijs: € 18,00
St. Luciaplein 25
5211ZR 's-Hertogenbosch

Inspireren, samenwerken en versterken. Drie krachtige termen die eigenlijk in elk project terug moeten komen, maar die helaas te weinig te zien zijn in de Bossche kunstprojecten. Dat vinden wij jammer en namen daarom dus maar het heft in eigen handen.

 

Inspireren, samenwerken en versterken. Het zijn de drie kernwoorden van een nieuw Bosch project waarin deelnemers, publiek en materiaal op elkaar moeten vertrouwen. Verschillende kunstdisciplines worden aan elkaar gekoppeld en vormen stukjes van de ketting. 'De Kettingreactie'. Mist er 1 stukje van de ketting, stopt de gehele reactie. Daarom bent u als publiek meer dan nodig om dit te laten slagen.

 

Waarom moet u hier deel van uit maken?

Het vindt plaats op zaterdagavond 21 en zondagmiddag 22 april op de Tramkade. U moet hierbij zijn, simpelweg omdat er anders geen kettingreactie plaatsvindt. Maar daarnaast ook omdat de voorstelling elke avond anders is, u bent dus getuigen van een uniek stukje kunst. En het mooie is, u kunt zelf bepalen hoe groot uw bijdrage zal zijn en daarmee ook hoe groot de kettingreactie gaat zijn. Want door het steunen van deze crowdfunding, kunt u kiezen voor de garantie op een kaartje. Mocht u gedoneerd hebben zonder tegenprestatie of lijkt het u op de dag zelf nog leuk om te komen, nemen wij contact met jullie op.

 

Waar komt het vandaan?

Het initiatief is ontstaan bij het vocaal ensemble Dubbelzes en is samen met Marc van Creij en Peggy Loch tot stand gekomen. Vele verschillende kunstdisciplines uit heel Brabant werken met elkaar samen, wat ook al vrij uniek is.

 

Wat hebben wij concreet nodig?

Om het project te laten slagen, hebben wij 2.000 euro nodig. Met dit kleine bedrag kunnen wij twee avonden een kettingreactie laten plaatsvinden en dus 150 man publiek vermaken.

 

Wil jij getuige zijn van dit unieke evenement of een klein steentje bijdragen zonder tegenpresentatie? Doneer dan op deze pagina.

 

Facebook: https://www.facebook.com/dekettingreactie/

 

Voor vragen kunt u mailen naar: peggyloch@hotmail.com