05-03-2018 t/m 30-06-2018 Barbara Van Spaandonk

Sjors Creatief en Sportief Kick-Off 5 maart

#2 | 2017-2018 | vanaf 19.00 uur inschrijven

Tijd: 09.00 - 20.00
Entreeprijs: € 0,00
Hinthamerstraat 74
5211MR Den Bosch

Maandag 5 maart 2018 kan er eindelijk ingeschreven worden. Deze keer is er gekozen om vanaf 19.00 uur 's-avonds de digitale lijnen open te zetten. Dan heeft iedereen gelijke kansen en zijn als het goed is de meeste ouders/verzorgers wel bij de kinderen om te helpen met inschrijven.

Sjors Sportief en Creatief vragen alle aanbieders van activiteiten uit jouw gemeente om een leuke kennismaking van hun sport of creativiteit te organiseren. 

Afgelopen week zijn de superleuke boekjes weer op alle scholen uitgedeeld en kon er al rondgeneusd worden naar vele activiteiten. Er mag nog het gehele schooljaar ingeschreven worden. Na inschrijving ben je van harte welkom om op locatie jouw creativiteit/sportieve activiteit uit te proberen. Misschien heb je wel een verborgen talent! Geef daar een creatieve draai aan, maak er een foto van wie weet kom jij volgend jaar op de voorkant het boekje te staan én win je een leuke creatieve of sportieve workshop. Meer informatie over deze wedstrijd staat in het boekje. Zoeken maar...!

Inschrijven is wel altijd verplicht via de Sjors App of website.

Maak gebruik van deze mooie kans om soms helemaal gratis kennis te maken met sport en cultuur binnen jouw gemeente.

 

Ps. wil jij als aanbieder in het volgende boekje staan, meld je dan aan via www.actiefindenbosch.nl