20-03-2018 Mieke Aalderink

Wereldwijd Vertelcafé: Wereldverteldag in Den Bosch

‘Wise fools’ bij Vertelpodium Het Lopende Vuur

Tijd: 19.30 uur
Entreeprijs: € 0,00
Duijn en Daelseweg, 29, 12 jaar 29
5391 ED Nuland

‘Wise fools’ bij Vertelpodium Het Lopende Vuur

Dinsdag 20 maart staat wereldwijd in het teken staat van het verhalen vertellen: Wereldverteldag! Vertelpodium Het Lopende Vuur zet in Den Bosch op 20 maart de deuren open voor een eigen Wereldwijd Vertelcafé. De Openbare Bibliotheek is dan the place to be.

Rond het thema ‘Wise fools’, wat is wijsheid, zijn we gek genoeg om wijs te zijn of . . . wordt een mooie verhalenparade gepresenteerd, boeiend, prikkelend, humoristisch, voor elk wat wils. Elk verhaal met zijn eigen-wijsheid. Vertellers uit Nederland, Anne van Delft, Frederique Schoenmakers, Fred Uithetbroek, AnneMargriet Veldhorst en Vlaanderen, Chris De Backer leveren hun bijdrage, die wordt omlijst met muziek van Guido Swart. Ook de organisatoren van het vertelpodium hebben een verhaal voor u in petto als de tijd dat nog toelaat. Op onze website www.hetlopendevuur.nl vindt u het hele programma.

Er is muziek, er is koffie en thee én een extraatje. De entree is gratis. Om de onkosten te dekken is er een kistje voor een vrijwillige bijdrage.
Voor iedereen die nieuwsgierig is naar verhalen. 

Meer informatie is te vinden op www.hetlopendevuur.nl en www.wereldverteldag.nl