06-06-2018 t/m 09-06-2018 Daniël van Duijvenbooden

Swing

muzikaal locatietheater

Tijd: 21.00 uur
Entreeprijs: € 12,50
Tramkade 29
5211VB 's-Hertogenbosch

Swing is muzikaal locatietheater op de Tramkade in Den Bosch waarin Bossche amateurs de kans grijpen om samen met professionele theatermakers, acteurs, muzikanten en coaches deel uit te maken van een professionele theaterproductie! We nodigen u van harte uit voor de voorstelling! (6 t/m 9 juni, Tramkade Den Bosch)

~ Een ode aan onze kinderlijke nieuwsgierigheid ~
Een kind / Zo klein en met zulke ogen / Een parade van nomaden /Een fanfare in beeldende taferelen / Voortslepend en voortdurend als de pom-pom van de tuba / Opzwepend als het geschetter van de trompet / Feestend en luid roepend / Verstild en zwijgzaam

Van 6 t/m 9 juni verandert het Siloplein op de Tramkade in Den Bosch in een plek waar het een komen en gaan is van reizigers, circuslui, muzikanten, louche en vage figuren. Waar de nieuwsgierigheid zegeviert en de hokjesgeest op veilige afstand op de loer ligt. 

Met Swing grijpen Bossche amateurs de kans om samen met professionele theatermakers, acteurs, muzikanten en coaches deel uit te maken van een professionele theaterproductie.

Geïnspireerd op het werk van de Frans/Roemeense filmregisseur Tony Gatlif, de Servische filmmaker en muzikant Emir Kusturica en Gipsyjazzgitarist Django Reinhardt. 

- 6, 7, 8, 9 juni - Tramkade 's-Hertogenbosch
- Aanvang: 21.00 uur (tot uiterlijk 22.30 uur)
- Verzamelen bij onze foyer in: Brouwpodium Bossche Brouwers aan de Vaart (Tramkade 29), foyer open vanaf 20.00 uur!
- Tickets: https://shop.ikbenaanwezig.nl/tickets/event/swing
- check ook: www.facebook.com/swinglocatietheater!

We hopen u te zien!