24-10-2019 Roel van Dongen

Artiestenbijeenkomst 2019

Stichting Artiesten Belangen Centrum ABC

Tijd: 19.30
Entreeprijs: € 0,00
Erasmusstraat 9
5216 HM 's-Hertogenbosch

GRATIS ENTREE

Stichting Artiesten Belangen Centrum organiseert haar jaarlijkse bijeenkomst in muziekcafé Lohengrin. Er zijn zeer aansprekende sprekers uitgenodigd en u wordt verder op de hoogte houden van de ontwikkelingen en plannen van Stichting Artiesten Belangen Centrum.

Agenda
19.30: Inloop
20.00: Welkom en inleiding
20.15: 1e spreker Dorine Schoon
20.45: 2e spreker Sander Petit
21.15: Pauze
21.30: Vragen en borrel

Allereerst zullen Roel van Dongen (eigenaar Performers Platform) en Leon Lutterman (directeur ABC) jullie verder informeren hoe zij denken de komende jaren de belangen van artiesten het beste te kunnen behartigen.

Dan hebben wij als sprekers:
1. Dorine Schoon
Dorine Schoon is de oprichter van het Platform voor freelance musici. Dit platform wil aandacht vragen voor eerlijke beloning van freelance musici. Door bundeling staan we sterker en door de verhalen te delen kunnen we met die ervaringen ons als artiesten fermer opstellen.

2.Sander Petit
En dan heb je je klus binnen voor de prijs die redelijk is en dan gaat het toch nog mis... Dan heb je een advocaat nodig. Sander Petit is gespecialiseerd in juridische zaken die artiesten aangaan. Hij vertegenwoordigt vooral mensen uit de dance-scene, maar ook andersoortige artiesten.

Na de pauze is er gelegenheid om vragen te stellen, met elkaar in contact te komen en een borrel te drinken.

Met vriendelijke groeten,

Leon Lutterman
Directeur Artiesten Belangen Centrum
www.artiestenbelangen.nl