08-10-2018 t/m 21-10-2018 Mieke Kuijpers

50-jarig bestaan AFC68

Foto-expositie

Tijd: 9.00 - 17.00 uur
Hinthamerstraat 74
5211 MR 's-Hertogenbosch
Op maandag 8 oktober start bij Muzerije een fotografie expositie in het kader van het 50 jarig bestaan van fotoclub AFC68. AFC68 is een club van amateurfotografen die werd opgericht in 1968. Zij laten tijdens deze expositie graag hun beste en meest favoriete foto’s aan u zien.


Iedereen maakt tegenwoordig met het grootste gemak volop foto’s. Maar het is nog niet zo gemakkelijk om een foto of een serie foto’s te maken die in technisch of artistiek opzicht geslaagd is. Het vereist een bepaalde technische kennis en vooral ook een zeker artistiek gevoel en inzicht. Die vaardigheden houden de leden van AFC68 bezig en proberen ze verder te ontwikkelen. Door samen met de hobby bezig te zijn en veel met elkaar over alle facetten van fotografie te praten, wordt ieders kennis en inzicht op een hoger niveau gebracht en geeft dit inspiratie om zichzelf te verbeteren.  

Fotografen: 
Ben van Amelsfort, Johan den Biggelaar, Raymond Birahij, Fhreja Deckers, Martin van Deudekom, Loek van Grinsven, Margot Haffmans – Kuijper, Guus Haffmans, Simon Klein, Anneke van Kroonenburg, Rob Langhorst, Willy van Lieshout, Joseph van der Marck, Hans Otto, Bram Platel, Ad van Rooij, Eva Seller, Paul Spierings, Theo Welten, Maarten Wiersma, Karin Wijma, Huib Zeckendorf

AFC68 hoopt met de expositie alle (amateur)fotografen te inspireren tot het maken van bijzondere foto’s! De expositie is te bezichtigen tot en met zondag 21 oktober aan de Hinthamerstraat 74 in ’s-Hertogenbosch. Tijdens kantooruren geopend van 9.00 – 17.00 uur. ’s Avonds en in het weekend wisselend geopend.