27-09-2018 Barbara Van Spaandonk

Feestelijke aftrap nieuw seizoen Sjors Creatief en Sjors Sportief!

Montessorischool De AQUAmarijn - 27 september 2018

Tijd: 08.15 - 09.00 uur
Entreeprijs: € 0,00
Waalstraat 50
5215 CK 's-Hertogenbosch

’s-Hertogenbosch, 19 september 2018


Sjors Creatief en Sjors Sportief hebben hun krachten weer gebundeld en trappen op donderdag 27 september 2018 om 08.25 het nieuwe seizoen af in gemeente ’s-Hertogenbosch. Op het schoolplein van Montessorischool De AQUAmarijn maken we er samen met leerlingen, ouders, leerkrachten en genodigden, een feestelijke ochtend van! Om ongeveer 09.00 uur gaat iedereen weer over tot de orde van de dag.

Nieuw seizoen, nieuw boekje!
Dat leerlingen het ontzettend leuk vinden om kennis te maken met al het creatieve en sportieve aanbod dat in de gemeente ’s-Hertogenbosch te vinden is, blijkt wel uit het grote aantal inschrijvingen. En daar is Sjors natuurlijk erg blij mee! Speciaal voor de feestelijke aftrap van het nieuwe seizoen komt Janne van Wijnen, beleidsmedewerker Cultuur, op bezoek om het allereerste boekje te presenteren. Vervolgens zorgt Sjors samen met de kinderen voor een creatieve en sportieve start van de schooldag. 

Sjors Creatief en Sjors Sportief
Sjors wordt steeds bekender in en om ‘s-Hertogenbosch. Door Sjors Creatief en Sjors Sportief maken Muzerije en ´S-PORT het aantrekkelijk voor de basisschoolleerlingen om kennis te maken met creatieve- en sportieve activiteiten. Alle activiteiten zijn gebundeld in het Sjorsboekje dat wordt uitgedeeld op alle basisscholen in de gemeente; zo’n 10.000 stuks! Met het boekje in de hand op naar nieuwe ervaringen! 

Een actieve school en resultaten
Afgelopen schooljaar is het Sjorsboekje, in plaats van één keer, maar liefst twee keer uitgebracht. En met groot succes! Dat gaf als resultaat een stijging van 1.400 inschrijvingen ten opzichte van het jaar daarvoor. De teller staat nu op zo’n 1.400 activiteiten van 350 aanbieders waar in totaal 6.800 kinderen (met 3.000 unieke deelnemers) aan meedoen. 

Montessorischool De AQUAmarijn had hier als één van de meest actieve scholen een groot aandeel in. Daar zijn wij als Muzerije, ´S-PORT samen met alle activiteitenaanbieders natuurlijk ontzettend trots op.

 

Sjors start weer
Zet ‘m alvast in de agenda: Vanaf maandag 1 oktober, klokslag 19:00 uur, kunnen leerlingen zich (met hun ouders) weer inschrijven voor de leukste Sjors activiteiten! 

 

Kijk voor al het aanbod en meer informatie over Sjors Creatief en Sjors sportief op: www.sjorscreatief.nl