10-11-2018 Sacha Kraanen

Merijn Bisschops en Rianne Wilbers

'CRASH BLOSSOM'

Tijd: 14.00-15.00
Entreeprijs: € 15,00
Hinthamerstraat 74
5211 MR 's-Hertogenbosch

Niemand kijkt graag in de spiegel om eens keihard met zichzelf geconfronteerd te worden. Toch overkomt het de hoofdpersoon in de nieuwste, persoonlijke muziekvoorstelling Crash Blossom van audiovisueel kunstenaar Merijn Bisschops en sopraan Rianne Wilbers. In een muzikale en visuele trip wordt de kleurrijke en complexe persoonlijkheid van zangeres Crash Blossom ontrafeld. Worstelend met de vervagende grens tussen feit en fictie wordt zij geconfronteerd met haar grootste angst: zichzelf. Concert en speelfilm vloeien op naadloze wijze samen in de indringende voorstelling. Bisschops en Wilbers’ tour-de-force is geworteld in de realiteit van maker en uitvoerder, maar laat deze door de vingers glippen door af te dwalen in hallucinatoire stemmen en vergezichten. De camera bevindt zich dicht op de rijke emotionele binnenwereld, die je ook terug hoort in overweldigende muzikale contrasten.

Merijn Bisschops maakte op November Music 2017 indruk met zijn voorstelling Textures over zijn IJslandse reiservaringen.

Sopraan Rianne Wilbers is een volbloedavonturier en weet keer op keer haar toehoorders te verrassen in projecten met Aart Strootman, ensemble VONK en saxofonist Tom Sanderman.

Programma
Merijn Bisschops - Crash Blossom*

* Wereldpremière

Rianne Wilbers - sopraan

Klik hier voor meer informatie en kaarten.

Deze voorstelling is onderdeel van November Music.