06-12-2018 Willeke Steeghs

Gospel Night XL

Jazz Orchestra of the Concertgebouw, Michelle David e.a.

Tijd: 20.30 uur
Entreeprijs: € 28,50
Parade 23 23
5211 KL 's-Hertogenbosch
Het 17-koppige Jazz Orchestra of the Concertgebouw is een bigband van absolute wereldklasse. Met een ijzersterke ritmesectie en dito blazers toert het orkest over de hele wereld met vele grote internationale solisten. Jaarlijks verrast het Jazz Orchestra met een decembertour, waarbij eerder artiesten als José James, Madeleine Peyroux, Kurt Elling en Oleta Adams werden uitgenodigd.

Special guests: o.a. gospel-koningin Michelle David!
Ook dit jaar omringt Het Jazz Orchestra of the Concertgebouw zich met topartiesten voor Gospel Night XL, namelijk onder meer met gospel-koningin Michelle David, die met haar Gospel Sessions bezig is de wereld te veroveren. Ook het ZO! Gospel Choir, organist Sven (Hammond) Figee met zijn Sven Hammond band en jazz-zanger Humphrey Campbell behoren tot de special guests. Gospel songs, jazz standards en Hammond souljazz vormen de ingrediënten voor deze stomende avond met het Jazz Orchestra onder leiding van chef-dirigent Dennis Mackrel. Dit wil je niet missen! 

Let op: Gospel Night XL is een staconcert. Bij het concert is geen pauzedrankje inbegrepen, maar de bar is natuurlijk geopend.

Foto's: Jelmer de Haas, J. Hielkema