23-10-2019 Jan Gommans

Lachmeditatie

Lach je slap in Den Bosch!

Tijd: 20.00
Entreeprijs: € 15,00
Sint Josephstraat 18
5211 NJ Den Bosch

Wil je eens slap liggen van de lach, om helemaal niks? Het kan bij de workshop lachmeditatie op woensdag 16 januari, om 20.00 uur in Pand 18 aan de Sint Josephstraat 18 in Den Bosch. Deelname kost € 15,-. Schrijf je in via www.lachmeditatie.nl of stuur een mail naar info@lachmeditatie.nl.

Tijdens een lachmeditatie lach je zomaar, zonder reden. Het lijkt nog het meest op de slappe lach, een lach die helemaal nergens over gaat. Als je jezelf toestaat om voluit te lachen dan houdt het denken vanzelf op en verdwijnen de muizenissen als sneeuw voor de zon. Je zet alles even aan de kant en voelt je daarna lekker opgeruimd.

Het lachen begint met een glimlachje en vervolgens komt het lachen vanzelf op gang. Je laat je meenemen door al het gelach om je heen, tot je over de grond rolt van het lachen. Na het lachen volgt een weldadige stilte, waarin je ervaart hoe bevrijdend en ontspannend het was om zomaar te lachen. Een avondje lachmeditatie is een soort grote schoonmaak voor lichaam en geest.

De lachmeditatie staat onder leiding van Jan Gommans. Hij begeleidt al jaren lachmeditaties in het hele land. Meer weten? Kijk op www.lachmeditatie.nl.