20-03-2019 Mieke Aalderink

Wereldwijd Vertelcafé: woensdag 20 maart

Bijzondere verhalenavond in Den Bosch

Tijd: 19.30 uur
Hinthamerstraat , 72
5211 MR 's-Hertogenbosch

Vertelpodium Het Lopende Vuur zet de deuren weer wijd open op 20 maart in de bovenkamer van de bibliotheek. Dit jaar staan ‘Mythes, legendes en heldendichten’ centraal. Verhalen van over de hele wereld verzameld en zorgvuldig gekozen tot een afwisselend programma. Lange en korte verhalen, lichtvoetig en serieus, spanning, romantiek en humor, aan alles is gedacht.

Woensdag 20 maart vertelt de hele wereld verhalen, dan is het weer Wereldverteldag! Vertelpodium het Lopende Vuur blijft niet achter en heeft zijn eigen wereldwijde verteltheater. In Den Bosch kan geluisterd worden naar een select gezelschap van vertellers uit Nederland en Vlaanderen. Mia Verbeelen en Veva Gerard van over de grens, Peterine Kooijmans en Eric Borrias uit eigen land bereiden zich voor om ieder van een fantastische vertelavond avond te laten genieten.
Ook de vertellers van Het Lopende Vuur zelf zullen hun steentjes bijdragen.  

Er is muziek van TangoArte met zang, gitaar en accordeon, er is koffie en thee én een extraatje. De entree op Wereldverteldag is vrij. Om de onkosten te dekken is er een kistje voor een vrijwillige bijdrage. Inloop om 19.00 uur, start van het programma om 19.30 uur. We gaan door tot ca. 22.00 uur.

Welkom  in de Bovenkamer van de Openbare Bibliotheek in Den Bosch, Hinthamerstraat 72.
Voor iedereen die nieuwsgierig is naar verhalen  

Meer informatie is te vinden op www.hetlopendevuur.nl en www.wereldverteldag.nl