11-04-2019 Sacha Kraanen

WimBoekToe | De laatste editie!! | #12

Literaire Talkshow met gastheer Wim Daniëls

Tijd: 19:30 - 22:00 uur
Entreeprijs: € 12,50
Hinthamerstraat 72-74
5211 MR 's-Hertogenbosch

WimBoekToe – met Vrouwkje Tuinman en Jan van Mersbergen
 

Op donderdag 11 april kun je Wim Daniëls nog één keer ontmoeten in zijn rol als gastheer tijdens WimBoekToe. Vanaf het najaar wordt de succesvolle talkshow voortgezet, maar in een iets andere opzet, onder een andere naam en met een andere gastheer. Deze laatste editie zijn niemand minder dan Vrouwkje Tuinman en Jan van Mersbergen te gast.
 

Vrouwkje Tuinman is een Nederlandse dichteres, romanschrijfster, journaliste en columniste met haar wortels in Den Bosch. Ze debuteerde in september 2004 met de dichtbundel Vitrine. Na de dood van haar geliefde, auteur F. Starik, kwam ze op zijn computer verschillende werken tegen. Deze heeft ze geredigeerd en aan elkaar gemonteerd. Daaruit kwam het boek Klaar. Een persoonlijk verhaal over zijn dementerende moeder en over zichzelf nadat hij een hartinfarct heeft gekregen en dat zijn leven overhoop gooide.


Jan van Mersbergen is de tweede gast op deze avond. Eind maart verscheen zijn negende roman: De onverwachte rijkdom van Altena. Met deze nieuwe roman slaat Jan van Mersbergen een verrassende weg in. De onverwachte rijkdom van Altena laat zien dat delen pas zin heeft als iedereen ervan profiteert. Een intrigerend verhaal over afgunst en solidariteit onder de uitgestrekte hemel van de Nederlandse polder.

WimBoekToe
WimBoekToe is een samenwerking van boekhandel Adr. Heinen en BABEL (voorheen Bibliotheek
’s-Hertogenbosch, Muzerije en Bureau Babel). Inloop is vanaf 19.30 uur en het entreeticket kun je aan de bar inwisselen voor een gratis pauzedrankje.

De muzikale omlijsting wordt verzorgd door Elena Medorenko.

11 april | Babel nr. 74 (voorheen Muzerije) | 20.00 – 22.00 uur | € 12,50 (incl. pauzedrankje)

 

Meer informatie en kaartverkoop op www.bibliotheekdenbosch.nl