01-06-2019 t/m 30-06-2019 Mieke Kuijpers

Iktoon 2019 - Open maand bij Babel

KOM KIJKEN, LUISTEREN, MEEDOEN EN BELEVEN!

Tijd: 9.00 - 17.00 uur
Entreeprijs: € 0,00
Hinthamerstraat 72-74
5211 MR 's-Hertogenbosch

Ruim zes miljoen Nederlanders doen aan amateurkunst. Maar mensen kennen hen vooral als juf, opa of accountant, niet als toneelspeler, pianist of vlogger. Daar komt met de iktoon-campagne in de maand juni verandering in. Heel Nederland is dan het podium van alle amateurkunstenaars. Vanaf zaterdag 1 juni 2019 is er op meer dan duizend locaties in meer dan 200 gemeenten kunst te zien. In kunstencentra, ateliers en buurthuizen, maar ook thuis, op straat en in winkels.

Babel grijpt iktoon heel graag aan om een complete open maand te organiseren. De deuren staan altijd al open, maar van 1 tot en met 30 juni kun je bij nog veel meer activiteiten aansluiten dan je al van ons gewend bent. Kom naar een van de open lessen, workshops, exposities, uitvoeringen of demonstraties en laat je verrassen. 

Tijdens iktoon bij Babel laten ook veel huisgenoten en samenwerkingspartners zien wat ze allemaal doen. Er is zoveel te ontdekken dat er voor elke passie zeker weten iets tussen zit. En bij veel activiteiten hoef je niet aan de zijlijn te blijven staan, maar mag je ook direct zelf meedoen en beleven! 

Gedurende de komende weken zal onze agenda steeds verder gevuld worden en kun je precies zien waar je aan deel kunt nemen of waar je naar kunt komen kijken en luisteren.