16-06-2019 Leonie Studi073

Visit Unknown #5

Ga mee op verrassingstocht!

Tijd: Vanaf 12:00 kaartverkoop. 13:00 start routes
Entreeprijs: € 5,00
Hinthamerstraat 72-74
5211 MR 's-Hertogenbosch

Herken je dat? Je slentert eens rustig door de stad, omdat je niet gehaast van de ene naar de andere afspraak hoeft. Je hebt de tijd en hoeft niet met spoed allerlei boodschappen en cadeaus in te slaan. Wanneer je écht om je heen kijkt, zie je ineens van alles dat je eerder eigenlijk nooit was opgevallen. Van spreuken op de muur en loszittende stoeptegels tot hoe mooi de zon schittert op de Sint-Janskathedraal en je favoriete conceptstore, die er – verrek – opeens helemaal niet meer blijkt te zijn!

Je denkt je eigen stad goed te kennen, maar stiekem bestaan er genoeg verborgen plekjes. Plekjes waar je tot op heden consequent vliegensvlug aan voorbij fietste of waarvan je het bestaan überhaupt nog niet wist.

We kiezen vaak voor de al bekende, veilige weg. Elke dag dezelfde route van huis naar werk. Naar het café, waarvan je zeker weet dat het er gezellig is. Of die kledingwinkel waar je altijd automatisch binnen loopt, maar eigenlijk nooit iets koopt.


We gaan het eens lekker anders doen! Zondagmiddag 16 juni organiseren we de 5de editie van Visit Unknown. In groepen lopen we een route door de binnenstad van Den Bosch en betreden we een aantal bijzondere, van tevoren nog onbekende locaties. Alsof dat nog niet genoeg is, staan hier getalenteerde muzikanten, theatermakers, dichters. Wie, dat houden we nog geheim…  

Ga je mee op ontdekkingstocht? Meld je aan via visitunknown@gmail.com, dan volgt de benodigde informatie vanzelf. Een ticket kost 5 euro en is inclusief drankje. Kaartverkoop alleen aan de deur. Startpunt: Babel Den Bosch, Hinthamerstraat 72-74. Houd rekening met ongeveer 60 beschikbare toegangskaartjes.