07-09-2019 Miranda den Dekker

Live cello savasana yoga concert

Met Janice Wong en Mark van de Leur

Tijd: 11.00-12.00 uur
Entreeprijs: € 22,00
Hinthamerstraat 74
5211 MR 's-Hertogenbosch

De uit Australië afkomstige Janice Wong komt speciaal naar Den Bosch om samen met Mark van de Leur een uniek savasana yoga concert te verzorgen. Sluit je ogen, ontspannen en laat Janice en Mark je meenemen op een reis van diepe cello-vibraties en vegende cello-melodieën die je in een diepe meditatieve staat brengen.

Het concert is een combinatie van live-interpretatie van nummers van haar eerste album, Cello Music for Meditation. Elk stuk van het album is aanbevolen op een emotie, en de muziek die ze componeert is speciaal als achtergrond voor meditatie, in slaap vallen, yoga, genezing, therapie, flow vinden van waar het hen helpt. Deze editie mag je niet missen!

Wat is Savasana? 

Savasana is een yogahouding waarbij je op je rug blijft liggen. Het is belangrijk dat je tijdens dit concert comfortabel ligt dus een zelf opblaasbaar campingmatrasje, dikke yoga of fitness mat is geen overbodige luxe. Neem ook een deken, kussens en ondersteunende ondersteuningen voor je rug mee. De zaal bij Babel kan soms best koud aanvoelen.

Programma
10:50 uur: Deur open
11:00 uur: Binnenkomst en kennismaking met Janice en Mark
11:05 uur: Start met lig meditatie en concert
12:00 uur: Afsluiting

Bijdrage
€ 22, - per persoon (Bij de inschrijving neemt Mark contact met je op voor verzoeken vragen)

Kaarten zijn te bestellen via: https://www.yogamark.nl/events-1/7-september-live-cello-savasana-yoga-concert-met-janice-wong-den-bosch