13-10-2019 Miranda den Dekker

Rosmalen Kinderboekenfestival 2019

Tijd: 13.30-17.00 uur
Entreeprijs: € 10,00
Hoff van Hollantlaan 1
5243 SR Rosmalen

Ook dit jaar organiseren PERRON-3, Babel Bibliotheek Rosmalen en Bruna samen Het Rosmalens Kinderboekenweekfestival. Gedurende deze hele middag (13.30 – 17.00 uur) is er op verschillende plekken bij PERRON-3 een hoop leuks te doen!

Koop nu alvast een kaartje en ben verzekerd van een plekje bij één van de bijzondere voorstellingen van deze middag. Reis mee met Lot Lohr (4+) en ga samen op avontuur door verhalenland. Pak de trein, de auto of een raket. Of laat je betoveren tijdens de poppenvoorstelling De Grote Vriendelijke Reus (6+), waarin kleine Sofie door de GVR wordt meegenomen naar zijn magische grot waar duizenden dromen in glazen potjes wachten.

Met een kaartje voor één van bovenstaande voorstellingen, heb je ook gratis toegang tot de overige activiteiten. Stap op De Transsylvanië Express met schrijver Tjerk Noordraven (bekend van De engste serie ooit) of verzin met schrijfster Manon Sikkel (bekend van Elvis Watt, IzzyLove en Geheim agent oma) ter plekke een verhaal over een onvergetelijke reis.

Volg een workshop rappen bij Rapper Thomas, bezoek jouw droombestemming via het greenscreen, knutsel er op los, schuif aan bij het voorlezen, ga op speurtocht of koop een geweldig leuk boek bij de boekenkraam van Bruna!

Sluit je bezoek aan Het Rosmalens Kinderboekenweekfestival in stijl af met ons heerlijke themabuffet.

Tickets voor de voorstellingen (€10) en voor het themabuffet (€7,50) zijn verkrijgbaar via www.perron-3.nl. Voor de overige activiteiten is de beschikbaarheid beperkt en hiervoor geldt vol=vol (bij binnenkomst worden vouchers uitgedeeld).

Zondag 13 oktober| 13.30-17.00 uur | Perron-3 Rosmalen