01-09-2019 t/m 30-09-2019 Mieke Kuijpers

Voorstelling en expositie Het Zuidelijk toneel

De achterkant van 's-Hertogenbosch

Tijd: 20.00 uur
Entreeprijs: € 0,00
Hinthamerstraat 72-74
5211 MR 's-Hertogenbosch
Meer info: https://www.hzt.nl/

Ben je wel eens verdrietig? Vind je het leven ook zo saai? Zin in een feestje? Drugs voorzien in breed gedragen behoeftes. Spanning, energie, demping, verdoving, ontsnapping, rust: drugs zijn het zwarte goud van de moderne geluksindustrie.


Rokende schoorstenen, geldtransporten, afvalbergen, schimmige deals. De drugsindustrie van ’s Hertogenbosch behelst meer dan dat. Tieners die hun grenzen oprekken, mannen die het liefst zwijgen, een wijk met verschillende gezichten, een door spijt gepijnigde oude man, in De achterkant van ’s-Hertogenbosch komen ze elkaar tegen. Maar wat bindt ze, wat hebben ze met elkaar gemeen?  

De kinderen, de wijk, de broers, de geschiedenis, het zwijgen en de dood. De achterkant van ’s-Hertogenbosch is een spannende, thrillerachtige theatervoorstelling. Het verwart en stelt gerust, het trekt aan en stoot af, het roept vragen op en het geeft nadrukkelijk geen antwoorden.  

De voorstelling is te bekijken van 1 t/m 3 oktober om 20.00 uur in Theater aan de Parade. Tevens is er bij Babel aan de Hinthamerstraat 72 - 74 de hele maand september een expositie te zien in het kader van deze voorstelling.