11-12-2019 HypnoBirthing Den Bosch Zwangerschapscursus Brabant

Workshop Het vierde trimester

Over de kraamtijd, (borst)voeding en zelfzorg in de eerste weken na de geboorte van je kindje

Tijd: 19.00-22.00 uur
Entreeprijs: € 50,00
Halvemaanstraat 13
5211 VV 's-Hertogenbosch

Verwacht je binnen een paar weken na deze workshop jouw/jullie eerste kindje? Of word je misschien al voor de tweede of derde keer ouder? Wil je weten wat je ongeveer kan verwachten en wil je hierin keuzes maken die passen bij jou en jouw (toekomstige) gezin?

Deze workshop gaat over het zogenaamde vierde trimester, de eerste weken of zelfs maanden na de geboorte van jouw kindje. De kraamtijd is een prachtige, maar ook pittige periode. In onze Westerse cultuur staat hier ongeveer acht dagen voor. In andere culturen wordt vrouwen hierin alle rust en aandacht gegund van soms wel 40 dagen. Wil jij graag uitleg over hoe je deze periode zo ontspannen, natuurlijk en mooi kan beleven? En wil je graag praktische tips voor jezelf, je partner, je omgeving en uiteraard voor je baby?

Samen praten we over keuzes die je kan maken omtrent voeding voor jezelf en de baby, (samen) slapen, het ontvangen van bezoek, babydragen, fysiek en mentaal aansterken na de geboorte en nog veel meer.

Je kan aan deze workshop deelnemen als opvolging op de HypnoBirthing groepscursus, maar het is ook zeker mogelijk om als nieuwe deelnemer mee te doen. Je zal in ieder onder gelijkgestemden zijn en met elkaar van mening kunnen wisselen. Bij afsluiting ga je naar huis met een aantal handige hand-outs waarmee je thuis ook nog aan de slag kan. De workshop kan je in groepsverband volgen of privé aan huis.

Kosten: 50 euro p.p. – 75 per koppel in groepsverband of 150 privé
Duur: circa 3 uur
Datum: zie agenda of op afspraak
Locatie: cursuslocatie, ‘s-Hertogenbosch of aan huis bij deelnemer(s)

Wist je dat het mensenkindje praktisch gezien veels te vroeg wordt geboren. Het heeft nog zoveel aandacht en hulp nodig, terwijl andere zoogdieren al snel zelfstandig zijn. Maar wist je ook dat de mens het enige zoogdier is dat zijn baby alleen te slapen legt? Wil jij hierin graag andere keuzes maken? Kom dan naar de workshop!