17-11-2019 Frederique Schoenmakers - de Groot

Mysterieuze verhalen in oud poortgebouw

Zin in een bijzondere avond?

Tijd: 19.30
Entreeprijs: € 16,00
Laan van Seldensate 2
5258 VD Berlicum
 Zin in een bijzonder avondje uit? Kom dan in het weekend van 15-16-17 november 2019 naar één van mijn gloednieuwe vertelvoorstellingen op de zolder van het poortgebouw op landgoed Seldensate, gelegen aan de rand van het dorp Middelrode, vlakbij Berlicum. De avond staat in het teken van:

MYSTERIEUZE VERHALEN CHEZ FREDERIQUE
Kom naar het landgoed, laat je in het donker door één van mijn assistentes begeleiden naar het poortgebouw en luister naar mijn vertellingen. Mijn man Nico Schoenmakers speelt en zingt toepasselijke nummers die helemaal passen bij de sfeer van mijn verhalen.

Je kunt kiezen uit de volgende speeldata:

•    Vrijdag 15 november
•    Zaterdag 16 november
•    Zondag 17 november

Aanvang 19.30 uur.

Ik hoop je hartelijk te mogen verwelkomen op één van deze data. De deur staat een half uur voor de voorstelling voor je open. Reserveren gaat heel gemakkelijk door te mailen naar frederiqueschoenmakers71@gmail.com of te bellen naar 073-5215544. Geef daarbij de voorkeursdatum en het aantal personen door. Familie en vrienden zijn uiteraard ook van hart welkom.

Graag reserveren vóór 9 november.

De entree bedraagt € 16,00 per persoon. Dit is inclusief koffie/thee met iets lekkers vooraf en een hapje en een drankje na de voorstelling.

Graag contant betalen voor aanvang. De ruimte is verwarmd en is via een wenteltrap (met een touw aan de muur als leuning) te bereiken.

Houd jij van mysterieuze verhalen op een spannende locatie? Dan ben je van harte welkom op landgoed Seldensate, Laan van Seldensate 2 in Berlicum. (Middelrode / gem. Sint-Michielsgestel)