17-11-2019 Miranda den Dekker

Zwanenbroederslezing

Herman van Rompuy over “Een Unie van waarden in de wereld van vandaag”

Tijd: 13.30-17.30 uur
Entreeprijs: € 0,00
Kerkstraat 20
5211 KG 's-Hertogenbosch

De Illustre Lieve Vrouwe Broederschap organiseert op 17 november aanstaande de jaarlijkse, openbare, Zwanenbroederslezing. De lezing zal worden gehouden door Herman van Rompuy, voormalig Voorzitter van de Europese Raad, die zijn licht zal laten schijnen over de Europese Unie, haar rol in de internationale gemeenschap, en de waarden die aan die Unie ten grondslag liggen.

Na de lezing zal er onder leiding van moderator Jan van Lanschot gelegenheid zijn voor een gedachtewisseling met de spreker, gevolgd door een bijzondere muzikale uitvoering door Cappella Pratensis. Het programma zal worden afgesloten met een borrel.

De Zwanenbroederslezing vindt plaats op 17 november 2019. In verband met de verwachte aanzienlijke belangstelling wordt deze gehouden in de Grote Kerk van de Protestantse Gemeente aan de Kerkstraat in ’s-Hertogenbosch. De afsluitende borrel wordt gehouden in het Zwanenbroedershuis. Het programma zal beginnen om 14:30, met ontvangst vanaf 13:30. De borrel eindigt om 17:30.

Geïnteresseerden kunnen zich gratis aanmelden via de Agenda op de website www.zwanenbroedershuis.nl. Gezien het beperkte aantal plaatsen is aanmelden vooraf noodzakelijk.