22-11-2019 Mieke Aalderink

Vertelpodium Het Lopende Vuur in Den Bosch presenteert ‘Vrouwen met Lef!

Vrijdag 22 november met Peterine Kooijmans

Tijd: 20.00 uur
Entreeprijs: € 10,00
Nieuwstraat 26
5211 NL Den Bosch

Drie verhalen over drie krachtige vrouwen uit de bijbel, Hagar, Tamar en Ruth. Vrouwen die de moed hadden om de stem van hun hart te volgen. Vrouwen met LEF!

‘LEF!’ vertelt het verhaal van een moeder waarvan de dochters het huis uit gaan, in de hoop dat ze krachtig in het leven zullen staan en voor zichzelf op durven komen, toegewijd en oprecht.

Peterine is een veelzijdig vertelster, expressief, lichtvoetig en inspirerend. Meer over Peterine op www.peterinekooijmans.nl.

In het voorprogramma zullen drie vertellers van de Vertelacademie in Utrecht acte de présence geven. Aaltje Segers vertelt het verhaal van ‘De Bramenplukker’, Anita van Alphen ‘De Jongen die altijd Pech had’ en Ineke de Jongh zal ‘Het Geheim van de Boer’ met ons delen.

Het komende seizoen zullen meerdere studenten van de vertelacademie onze gast zijn www.vertelacademie.nl.

De verhalen worden verteld in een gezellig huiskamer op Nieuwstraat 26 in Den Bosch. We worden weer gastvrij ontvangen door Anke en Jan Krielaars met koffie, thee en een koekje in de pauze.

De toegangsprijs is € 10 inclusief. Reserveren is gewenst (de avonden worden druk bezocht) en kan via info@hetlopendevuur.nl. U bent meer dan welkom.