22-12-2019 Frederique Schoenmakers - de Groot

Kerstvertellingen Chez Frederique

Hartverwarmenden kerstverhalen met live muziek

Tijd: 20.00
Entreeprijs: € 16,00
Milrooijseweg 9
5258 KE Berlicum

Beste lezer,

Kerstmis staat voor de deur. Een mooie tijd om samen te komen met familie en vrienden. Laat je in deze periode verrassen door mooie verhalen, waarin de kerstboodschap op bijzondere wijze naar voren komt. Kom luisteren naar mijn:

     HARTVERWARMENDE KERSTVERHALEN

Het optreden verzorg ik samen met mijn man Nico. Hij neemt de muzikale omlijsting voor zijn rekening en zingt enkele toepasselijke nummers.

De voorstelling vindt plaats in onze eigen sfeervolle huiskamer op de Milrooijseweg 9 in Berlicum. Vooraf serveren we koffie en thee met iets lekkers. Na afloop is er gelegenheid om gezellig na te praten onder het genot van een hapje en een drankje.

De data waarop ik mijn kerstvertellingen verzorg, zijn:
•    Zondagmiddag 22 december - aanvang 14.30 uur
•    Zondagavond 22 december - aanvang 20.00 uur
•    Maandagavond 23 december - aanvang 20.00 uur

Ik hoop je hartelijk te mogen verwelkomen op één van deze data. Per voorstelling is er plaats voor twintig gasten. De deur staat een half uur voor de voorstelling voor je open.

Reserveren gaat heel gemakkelijk door mij te mailen: frederiqueschoenmakers71@gmail.com of te bellen naar 073-5215544/06-44244147. Geef daarbij de voorkeursdatum en het aantal personen door.

Graag aanmelden vóór woensdag 18 december. De entree bedraagt € 16,- per persoon (gelieve gepast mee te brengen).

Een voorstelling Chez Frederique is ook een leuk Sinterklaas- of kerstcadeau voor je familie of vrienden. Ik heb cadeaubonnen voor elk gewenst bedrag.

Laat je in deze kersttijd inspireren door mooie verhalen, Chez Frederique!