12-01-2020 Sacha Kraanen

Zin op Zondag

Literaire Talkshow met muzikale omlijsting

Tijd: 15.00-17.00 uur
Entreeprijs: € 12,50
Hinthamerstraat 74
5211 MR 's-Hertogenbosch

Babel en Adr. Heinen presenteren een nieuw programma op de zondagmiddag met aanstormend literair talent én bekende schrijvers. Programmamaker en presentator Marja Käss ontvangt iedere maand twee verrassende schrijvers in een informele setting. Kom meer te weten over hun nieuwste boek, hun werkwijze en hun toekomstplannen. Laat je verrassen door boeken die wellicht buiten jouw favoriete genre vallen. Met ontmoeting, signeren en borrel na afloop.

Op zondag 12 januari zijn Steffie van den Oord en P.F. Thomese te gast.

Steffie van den Oord - De gebroeders B. 
‘De gebroeders B.’ is een historische roman over een criminele tweeling die op jacht is naar geld, aanzien en liefde. Gebaseerd op een waargebeurd verhaal dat zich grotendeels afspeelt in Den Bosch. 
Steffie van den Oord werkte zich door meters archiefmateriaal heen en kwam op het spoor van dit waargebeurde, spannende en meeslepende verhaal over twee van de meest gezochte mannen van Europa, die de Grote Nederlandse Bende aanvoerden. 

P.F. Thomése - Vaderliefde 
In zijn nieuwe boek ‘Vaderliefde’ onderzoekt P.F. Thomése wie zijn voorouders eigenlijk waren. De schrijver beseft – nu zijn ouders zijn overleden - dat zijn vader en moeder een soort vreemden zijn geweest die de hele tijd een toneelstukje voor hem opvoerden. Ooit vertelde zijn vader hem in het schemerdonker voor het slapen gaan eindeloze verhalen. Maar hij repte met geen woord over zijn bloedstollende ervaringen in de Tweede Wereldoorlog. 

De middag wordt gepresenteerd door Marja Käss, docent drama, programmamaker/presentator en adviseur op het gebied van literatuur, theater en andere kunstdisciplines. 

De toegangsprijs van €12,50 is inclusief een drankje na afloop. 

 

Tickets en meer info: www.babeldenbosch.nl