09-02-2020 Leonie Studi073

Art United 5

Jubileum Editie!

Tijd: 14:00 uur
Entreeprijs: € 3,00
Hinthamerstraat 74
5211 MR 's-Hertogenbosch
Ben jij nieuwsgierig naar jong, Bosch talent? Dat komt goed uit! Op zondag 9 februari knallen we de kurken voor de feestelijke 5e editie van het Art United Festival. Kom genieten van muziek, dans en theater. Bezichtig een expositie, werk zelf aan een kunstwerk of neem deel aan één van de vele, leuke workshops.

Vanaf oktober 2019 hebben Bossche scholieren zich gedurende een aantal maanden verdiept in verschillende disciplines, of zijn achter de schermen aan de slag gegaan als crewlid. Samen met coaches en vrijwilligers hebben zij toegewerkt naar het Art United Festival. Als bezoeker van het festival kan je niet alleen komen kijken naar verschillende optredens en expositie, maar ook zelf actief deelnemen aan een workshop. 

De kaartverkoop is aan de deur. Entree bedraagt €3,-. Ben je vóór 14:30 uur binnen? Dan wordt je verwelkomd met een gratis frisdrankje.

De opbrengst van de kaartverkoop schenken wij aan Quiet Community. Deze stichting zorgt ervoor dat gezinnen die in armoede leven, ook kunnen deelnemen aan leuke culturele activiteiten.