16-02-2020 Sacha Kraanen

Zin op Zondag

Literaire Talkshow

Tijd: 15.00 - 17.00 uur
Entreeprijs: € 12,50
Hinthamerstraat 74
5211 MR 's-Hertogenbosch

NIEUW: Zin op Zondag - Literaire Talkshow

Gasten op 16 februari zijn Fen Verstappen (Moeder af)
en Stephan Enter (Pastorale). 

Moeder af, het debuut van Fen Verstappen, is een "zorgvuldige en tedere roman die zoekt naar woorden voor een ongrijpbaar verlies". Ze beschrijft op fijnzinnige wijze de ontreddering van een zwangere vrouw als haar moeder een hersenbloeding krijgt. 

"Met veel aandacht voor de psychologie van zijn personages en prachtige sfeer- en natuurbeschrijvingen roept Enter in zijn zeer precieze stijl een zomer op waarin veranderingen zich aankondigen. Louise en Oscar zullen aan een nieuwe levensfase beginnen, het in verval rakende landgoed zal verkocht worden, het dorp zal geleidelijk veranderen. Enter, al vaak genomineerd voor literaire prijzen, schreef met Pastorale een van de beste Nederlandse romans van 2019" 

Zin op Zondag is de nieuwe literaire talkshow van Babel en Adr.Heinen waarin presentator Marja Käss bekende en onbekende auteurs voorstelt aan het publiek. Met muzikale omlijsting door afwisselende musici. 

Marja Käss is docent drama, programmamaker/presentator en adviseur op het gebied van literatuur, theater en andere kunstdisciplines. Maandelijks ontvangt zij in Zin op Zondag nieuwe gasten. 

De toegangsprijs van €12,50 is inclusief een drankje na afloop. 

Klik hier voor tickets en meer info.