29-06-2020 t/m 03-07-2020 Natascha J.A. Rodenburg

DE WERELD VAN HET MOMENT - EEN ONTDEKKINGSREIS

Expositie - Natascha J.A. Rodenburg

Tijd: 17.00 uur
Entreeprijs: € 0,00
Henri Dunantstraat 1
5223GZ 'S-Hertogenbosch

NIEUWE EXPOSITIE IN HET JEROEN BOSCH ZIEKENHUIS
Vanaf 17 januari tot 3 juli 2020 is op de boulevard van het ziekenhuis de expositie ‘De wereld van het moment – een ontdekkingsreis’ te zien. De titel van de expositie verwijst naar de nieuwsgierigheid naar materie en processen van beeldend kunstenaar Natascha J.A. Rodenburg. Als een ontdekkingsreis onderzoekt zij materie om zo momenten uit de ontwikkeling van het werkproces bloot te leggen. Vaak liggen er aan haar werk ecologische en/of spirituele vraagstukken ten grondslag. En vaak komen er raakvlakken naar boven drijven die terug te leiden zijn naar haar rijke boten- en natuurleven dat ze voorheen in Nieuw Zeeland geleefd heeft.
Er zijn zowel 2- als 3 dimensionale kunstwerken in deze expositie te zien. Poëtische titels en teksten geven vorm aan de achtergrondverhalen van haar werkproces. Zij verwoorden onder andere gerelateerde geschiedenissen, gedachtenpatronen, materiaalgebruiken en/of werkprocessen.
Hierbij nodigen we u van harte uit voor de officiële opening op vrijdag 7 februari 2020 om 17.00 uur bij de expositieruimte aan het einde van de boulevard van ons ziekenhuis. Jean Marc Reinold, voorzitter van de kunstcommissie, zal Natascha J.A. Rodenburg interviewen onder het genot van een bescheiden hapje en drankje.
Wij stellen het op prijs wanneer u zich van te voren aanmeldt via kunstcommissie@jbz.nl (uiterlijk 4 februari) zodat wij weten hoeveel belangstellenden wij kunnen verwachten.