27-03-2020 Frederique Schoenmakers - de Groot

Muzikale Vertelvoorstellling helaas afgelast i.v.m. Corona

Koor Joy'n Us & Verhalenverteller Frederique

Tijd: 20.00 uur
Entreeprijs: € 0,00
Oude Baan 1
5242 HT Rosmalen
Passievolle muzikale vertelvoorstelling
in de Laurentiuskerk afgelast i.v.m. Corona

Soms ontmoet je iemand op je levenspad die vol passie is over iets of iemand. Dat werkt inspirerend en je krijgt er energie van. Het kan je leven voorgoed veranderen. Koor Joy’n Us uit Rosmalen en Verhalenverteller Frederique uit Berlicum brengen in aanloop naar Pasen twee muzikale vertelvoorstellingen met als titel ‘Passievolle Ontmoeting’. Het woord passie staat enerzijds voor hartstocht en anderzijds voor Christus’ lijdensweg.

In de verhalen die Frederique vertelt en de nummers die Koor Joy’n Us zingt, staan gepassioneerde ontmoetingen met inspirerende mensen centraal. De boodschap van Pasen wordt op eigentijdse wijze vertolkt. De optredens vinden plaats op vrijdag 27 en zaterdag 28 maart om 20.00 uur in de Laurentiuskerk, Oude Baan 1 in Rosmalen. In de kerk wordt een intieme setting gecreëerd, die past bij de sfeer van de verhalen.

Koor Joy’n Us, waarin Frederique als sopraan zingt, bestaat uit 20 enthousiaste zangers en zangeressen. Het staat onder leiding van Nico Schoenmakers. Hij begeleidt het koor op de vleugel en zorgt voor de muzikale omlijsting.

De voorstellingen duren ruim een uur en zijn geschikt voor 12 jaar en ouder. Vanaf 19.30 uur staat er koffie, thee en iets lekkers klaar. Na afloop wordt in de parochiezaal een hapje en een drankje geserveerd en hebben bezoekers de gelegenheid om gezellig na te praten.

Reserveren kan per mail (frederiqueschoenmakers71@gmail.com) of telefonisch (073-5215544). Geef daarbij de datum en het aantal personen door.  De entree is gratis. We vragen om een vrijwillige bijdrage.