15-08-2020 Frederique Schoenmakers - de Groot

Muzikale Vertelvoorstellling

Een reis vanuit je hart!

Tijd: 14.30 uur
Entreeprijs: € 16,00
Milrooijseweg 9
5258 KE Berlicum
Beste lezer, 

"Heerlijk, ik mag weer aan het werk!"

Ik kan niet wachten om jou deze zomer (weer) als mijn gast te ontvangen, al is het op anderhalve meter afstand. Er mag misschien nog niet zoveel, maar het belangrijkste is dat we elkaar weer kunnen ontmoeten en daarbij verhalen en ervaringen met elkaar kunnen delen. Laat je raken door mooie vertellingen en muziek.

Ik wil je graag blij maken met het bericht dat er een gloednieuwe muzikale vertelvoorstelling aan zit te komen. Het thema is:

   ~ Reis vanuit je hart ~
 
Ik neem je mee op een verhalenreis door het oude China, India, Korea en Vietnam. Deze reeks vertellingen is een mix van oude volksverhalen, parabels en mijn eigen spannende reiservaringen in Vietnam. 

Mijn man Nico zorgt voor de muzikale omlijsting en zingt enkele meeslepende nummers. Ons optreden vindt bij goed weer plaats in onze fleurige achtertuin. Bij slecht weer spelen we in onze sfeervolle huiskamer.
 
Vooraf serveren we koffie en thee met iets lekkers. Na afloop is er gelegenheid om gezellig na te praten onder het genot van een hapje en een drankje.
 
We proberen ons zoveel mogelijk aan de richtlijnen van het RIVM te houden. Per voorstelling is er nu plaats voor twaalf gasten.
 
De data waarop ik samen met Nico de optredens verzorg, zijn:
•    Vrijdagavond 14 augustus - aanvang 20.00 uur
•    Zaterdagmiddag 15 augustus - aanvang 14.30 uur
•    Zaterdagavond 15 augustus - aanvang 20.00 uur
•    Zondagmiddag 16 augustus - aanvang 14.30 uur (uitverkocht)

Ik heet je van harte welkom op één van deze data. De deur staat een half uur voor de voorstelling voor je open. Reserveren gaat heel gemakkelijk door te bellen  of te mailen en daarbij de voorkeursdatum en het aantal personen door te geven. Graag uiterlijk zondag 9 augustus reageren. De entree bedraagt €16,- per persoon. Gelieve gepast mee te brengen.

 Laat je verrassen door inspirerende verhalen, chez Frédérique!