29-06-2020 t/m 03-07-2020 Jeroen Bosch Ziekenhuis

Expositie 'De wereld van het moment - een ontdekkingsreis'

kunst van Natascha J.A. Rodenburg

Tijd: -
Entreeprijs: € 0,00
Henri Dunantstraat 1
5223 GZ Den Bosch

Vanwege het corona-virus is deze expositie niet toegankelijk voor bezoek. We vragen u niet naar het ziekenhuis te komen.

De titel van de expositie verwijst naar de nieuwsgierigheid die Natascha Rodenburg heeft naar materie en processen. Als een ontdekkingsreis onderzoekt de beeldend kunstenaar materie, om zo momenten uit de ontwikkeling van het werkproces bloot te leggen. Vaak liggen er aan haar kunstwerken ecologische en/of spirituele vraagstukken ten grondslag. Ook komen er raakvlakken naar boven drijven die terug te leiden zijn naar haar rijke boten- en natuurleven zoals ze dat in Nieuw-Zeeland leefde.

Poëtische titels en teksten
Er zijn zowel 2- als 3-dimensionale kunstwerken in deze expositie te zien waarbij diverse materialen en technieken zijn gebruikt. De poëtische titels en teksten verwoorden onder andere gerelateerde geschiedenissen, gedachtenpatronen, materiaalgebruiken en/of werkprocessen. 

Bezieling en zingeving
Natascha Rodenburg maakt kunst voor particulieren en bedrijven die op zoek zijn naar authenticiteit, inspiratie, diepgang, meerwaarde, bezieling en innovatie. Zij maakt kunst als aanvullende zorg en zingeving ter verbetering van het algemene welzijn van de mens. Een helende omgeving is van belang om stress te reduceren en genezing te ondersteunen. 

De officiële opening:
Deze vindt plaats op vrijdag 7 februari 2020 om 17.00 uur. De voorzitter van de kunstcommissie JBZ, Jean Marc Reinold, zal Natascha Rodenburg interviewen. 
Aanmelden kan via kunstcommissie@jbz.nl (met vermelding van uw naam en met hoeveel personen u komt). 
https://www.jeroenboschziekenhuis.nl/opening-expositie-de-wereld-van-het-moment-een-ontdekkingsreis