20-10-2020 t/m 31-12-2020 Mieke Aalderink

Wandeling Natuurverhalen

Volks- en andere verhalen in het bos

Tijd: meerdere dagen in de week
Entreeprijs: € 12,50
Duijn en Daelseweg 29
5391 ED Nuland

Wandelen in het bos en luisteren naar bijzondere verhalen uit de natuur.

Verhalend theater in het bos. Nu de vertelvoorstellingen in de zalen en zaaltjes nog wat op zich laten wachten, is de buitenlucht de nieuwe plek om je te laten verrassen door een aantal mooie verhalen. Tussen oude eiken en krakend sparrenhout vertelt Mieke Aalderink verrassende volks- en andere vertellingen. Verhalen die geheimen van de natuur ontraadselen.

Laat je meeslepen in oeroude, bizarre, gruwelijke sprookjes en hartverwarmende verhalen over leven in het bos. Tijdens een mooie boswandeling (in de buurt van Den Bosch) houden we op verschillende plekken een stop om naar een verhaal te luisteren.  

Het programma duurt ca. 2 uur, tussendoor is er koffie/thee & koek. De verhalen zijn geschikt voor (niet te) jong tot oud.

Kijk voor actuele informatie op www.verteller.com . Meelopen kan alleen na reserveren. Je ontvangt bericht over o.a. vertrekpunt en parkeermogelijkheid.

Er is op meerdere momenten in de week de mogelijkheid mee te lopen, ook in de avond. Individueel, maar ook een bijzondere activiteit voor groepen. 

Het maximum aantal deelnemers per keer 8-10 zodat 1,5 m afstand mogelijk blijft.

Kijk op verteller.com voor meer informatie. Aanmelden kan via mieke.verhalen@home.nl of 06 50402386