16-10-2020 Marike Boerman

Celibaat **GEANNULEERD**

Filmavond met regisseur Daan Jongbloed

Tijd: 20:30
Entreeprijs: € 17,50
Gravin Helenastraat 3
5221cb Bokhoven

Filmavond bij Atelier De Heerlijkheid! De Kruisheren van Sint Agatha kozen op jonge leeftijd voor een celibatair leven in het klooster. In deze kleine gemeenschap wordt nauwelijks gesproken over hun seksuele onthouding en de afwezigheid van een liefdesrelatie. In de documentaire Celibaat maakt regisseur Daan Jongbloed dit thema voorzichtig bespreekbaar. In verstilde observaties en intieme interviews over verlangens, worstelingen, twijfels en eenzaamheid, schetst de documentaire een kwetsbaar en eerlijk beeld van mannen die voor een celibatair leven kozen.

Daan zal ook aanwezig zijn en zal vertellen over hoe hij het vertrouwen heeft gekregen van de kloosterlingen en zal vragen beantwoorden van het publiek.

Deze documentaire wordt zowel 16 als 17 oktober vertoond in de tuin van Atelier De Heerlijkheid. Als het weer het niet toelaat zitten we in ons mooie atelier.

Entree €17,50 Euro, inclusief koffie/thee, versnapering en drankje. Vooraf reserveren is noodzakelijk gezien het beperkte aantal plaatsen.

Reserveren via: marike.boerman@gmail.com of 0618275207.