Blogbericht Leonie Gossens

Nieuw bij Studi073: De Creatieve Hangout

Samen aan de slag te gaan met je creativiteit!

Geplaatst op 8-10-2019

De plek waar je op maandagavond kunt binnen lopen als je zin hebt om samen met anderen te chillen en creatief bezig te zijn. Hoe en wat je gaat doen bepaal je lekker zelf! Vastgelopen met een songtekst, geen inspiratie om je tekening af te maken, waarom doet die camera niet wat jij wil of gewoon op zoek naar creatief gezelschap? Loop lekker binnen op maandagavond! 

Wij zorgen voor de ruimte en de gezelligheid, wat spullen om mee te beginnen en wat ideeën om je op weg te helpen. Jij neemt de spullen mee waarmee je wil werken (je tekendummy, teken of schildermaterialen, gitaar, camera, songwriting-schrijfblokje ...) 

Meer weten of meteen aan de slag? Kom dan maandag naar Babel Den Bosch: Hinthamerstraat 74: we verzamelen in het atrium (bij de bar). Alle maandagen, BEHALVE in schoolvakanties (dus niet op 14 oktober, 23 en 30 december)

Deelname aan de creatieve hangout is gratis! 

Let op: Tussen 18.00 en 19.00 uur kun je binnen lopen. Om 19.00 uur beginnen we. We zitten meestal in lokaal 2.2 maar check t even bij de bar in geval van twijfel. 

Zeker weten wanneer en hoe laat? Mail dan van te voren even naar studi073@babeldenbosch.nl of app naar 0615666324.@

--- 

Studi073 is de plek binnen Babel Den Bosch waar jongeren zelf actief aan de slag kunnen met hun creatieve talenten, zowel voor als achter de schermen.

  Reacties
Er zijn nog geen reacties.
Reageer
Log in om een reactie te plaatsen.