Blogbericht Barbara Van Spaandonk

Persbericht | Kick Off Sjors Sportief en Creatief!

5 maart 2020

Geplaatst op 5-3-2020

Kick Off Sjors Sportief en Creatief!
’s-Hertogenbosch, 27 februari 2020 

 

Sjors Sportief en Creatief gaat weer van start en alle kinderen kunnen meedoen! Er ligt weer een mooi aanbod klaar dat je vindt op de nieuwe website van Sjors. Het boekje telt maar liefst 132 pagina’s! Wethouder Mike van der Geld en Babel directeur Nan van Schendel delen op 5 maart de eerste exemplaren uit aan groep 8 van KC De Hoven in Rosmalen. Inschrijven kan vanaf 9 maart ’s-avonds. Zorg dat jij erbij bent en ontdek jouw talent! 

 

Kick Off #2
Het wordt weer een magisch moment als wethouder Mike van der Geld samen met de directeur van Babel, Nan van Schendel op 5 maart het eerste boekje overhandigen aan groep 8 van KC De Hoven in Rosmalen! Alle kinderen van de héle school verzamelen om 12.00 om erbij te zijn. Traditiegetrouw zal er een verrassingsoptreden plaatsvinden en dat wil niemand missen.

Boekje
Sjors heeft hét boekje dat élk kind wil lezen. Heel veel sportieve en creatieve activiteiten die je tot aan de zomervakantie kunt doen staan erin. En dit dikke boekje hoeft nooit in de kast te belanden, dag in dag uit lekker speuren naar nieuwe activiteiten waar je nu weer kennis mee wilt maken.

Nieuw: de Specials!
Sjors Sportief is uitgebreid met Specials: aangepaste sporten en trainingen speciaal voor kinderen die extra aandacht of begeleiding kunnen gebruiken tijdens het sporten. Zo kan iedereen meedoen. In de toekomst wil Sjors ook meer creatief aanbod bij de Specials. 

Nieuwe website
De nieuwe website van Sjors www.actiefindenbosch.nl is online gegaan. Hier vind je alle activiteiten en nog meer informatie. Ouders en kinderen kijken samen en je kunt je gelijk inschrijven. Kan je niet kiezen, doe dan de sport en cultuurwijzer.

KC De Hoven wint Masterclass
Sjors is supertrots: vorig jaar heeft de helft van alle leerlingen van KC De Hoven via Sjors een sportieve of creatieve kennismakingsles gevolgd, dat zijn de meeste deelnemers per school uit onze gemeente. Groep 8 heeft daarmee een musical masterclass gewonnen en Babel stelt hun theaterzaal ter beschikking voor het eindoptreden! Groep 8 gaat optreden in een echt theater, mét professioneel geluid en techniek.

Inschrijven
Vanaf maandag 9 maart om stipt 19.00 uur is het mogelijk om je in te schrijven voor activiteiten tot de zomervakantie via www.actiefindenbosch.nl.

  Reacties
Er zijn nog geen reacties.
Reageer
Log in om een reactie te plaatsen.