Blogbericht Mieke Aalderink

Wandelen met verhalen

Verteltheater in het bos

Geplaatst op 25-6-2020

Een stevige BOSWANDELING, of, een leuke VERTELVOORSTELLING? 
Verhalenverteller Mieke Aalderink maakt daarvan een verrassend geheel.
Deze hele zomer is er de gelegenheid mee te lopen en mee te luisteren naar verhalen die geheimen van de natuur ontraadselen. 

Nu de vertelvoorstellingen in de zalen en zaaltjes nog wat op zich laten wachten, is de buitenlucht de nieuwe plek om je te laten verrassen. Op verschillende dagen in de week kun je aansluiten bij dit verhalend theater in het bos. 

Over alle struiken, stronken, bomen, bladeren en beesten bestaan sprookjes en fabels. Volksverhalen die verklaren waarom het blad valt, de heksen in kringen dansen of de spechten kloppen. Oude verhalen die hun sporen hebben verdiend, en hun waarde blijven houden.
Tussen oude eiken en krakend sparrenhout, met een decor van braamstruiken en vleermuiskasten luister je naar deze verrassende vertellingen, spannend, bizar, ontroerend, humoristisch.

Op verschillende dagen in de week is er de mogelijkheid aan te sluiten bij dit verhalend theater in het bos. Nu de vertelvoorstellingen in de zalen en zaaltjes nog wat op zich laten wachten, is de buitenlucht de nieuwe plek om je te laten verrassen.  

Het programma duurt ca. 2 uur, tussendoor is er koffie/thee & koek. De verhalen zijn geschikt voor (niet te) jong tot oud. 

Kijk voor actuele informatie op www.verteller.com. Meelopen kan alleen na reserveren. Je ontvangt bericht over o.a. vertrektijd- en punt en parkeermogelijkheid.

Meewandelen kan overdag of ’s avonds.  Het maximum aantal deelnemers per keer is 8-10, zodat 1,5 m afstand mogelijk blijft. Kijk op verteller.com voor meer informatie. Aanmelden kan via mieke.verhalen@home.nl of 06 50402386 

  Reacties
Er zijn nog geen reacties.
Reageer
Log in om een reactie te plaatsen.