Blogbericht Lieke Witlox

Nieuwe Muzerije klaar voor de toekomst!

Nieuwe Muzerije klaar voor de toekomst!

De afgelopen jaren heeft Muzerije heel hard gewerkt aan de toekomst. Na een intensieve reorganisatie in 2012 zijn duidelijke keuzes gemaakt en nieuwe wegen bewandeld. De organisatie heeft veerkracht getoond en is in staat gebleken de zware klappen die in 2012 zijn geïncasseerd te boven te komen. De structuur van de organisatie is drastisch gewijzigd, nieuwe automatisering is doorgevoerd en er zijn nieuwe culturele activiteiten opgestart en uitgebreid.

In 2014 hebben we bijvoorbeeld in het onderwijs meer dan 4.000 leerlingen bereikt. Een groei van ruim 25% ten opzichte van 2013! In een groot aantal wijken binnen onze gemeente zijn de culturele activiteiten toegenomen, met twee grote indrukwekkende community art projecten als speerpunt. In 2014 hebben meer dan 22.000 bezoekers Muzerije bezocht voor optredens, exposities en presentaties. En we hebben dat jaar ook nog eens afgesloten met een positief financieel resultaat!

Om deze periode niet alleen symbolisch maar ook zichtbaar te markeren heeft Muzerije een nieuwe huisstijl, een nieuwe website en een nieuwe naam, welke allen op 4 juni jl. feestelijk zijn onthuld.
 
De nieuwe huisstijl is modern en eigentijds met bijpassende frisse kleuren. De nieuwe website, www.muzerije.nl, geeft helder en overzichtelijk weer waar Muzerije voor staat. En tot slot de nieuwe naam, welke waarschijnlijk al is opgevallen. We praten niet meer over “De Muzerije” maar gewoon kort en krachtig over “Muzerije”. Muzerije als zelfstandig begrip. Een modern huis voor de amateurkunst wat ook daadwerkelijk staat als een huis en waar elke dag de missie “Amateurkunst & cultuureducatie, leren, (mee)maken & verbinden!” in de praktijk wordt gebracht.

Zondag 7 juni jl. hebben een kleine duizend bezoekers van de zeer geslaagde open dag de weg naar de nieuwe Muzerije al weten te vinden. De open dag bij Muzerije was tevens de afsluiting van de Week van de Amateurkunst (WAK). Bezoekers kregen deze middag een goed overzicht van de volledige dienstverlening van Muzerije. Daarnaast maakten zij kennis met het prachtig vernieuwd en uitgebreid cursusaanbod waarvoor er ter plekke digitaal kon worden ingeschreven. Een volledig overzicht van onze dienstverlening en het totaal vernieuwde cursusaanbod is terug te vinden op www.muzerije.nl.

Foto's: feestelijke lancering de nieuwe Muzerije met acts van Kiki Schippers en All Illusions.

  Reacties
Er zijn nog geen reacties.
Reageer
Log in om een reactie te plaatsen.