Blogbericht Anita Franken

Zangfietspad

ook voor Den Bosch?

Den Bosch is een fietsvriendelijke stad. Er is echter nog geen zangfietspad en daarin zou verandering moeten/kunnen komen. Den Bosch heeft beide: veel fietsers en veel mensen die zingen, of het nu voor zichzelf is of in een koor. Veel fietsers willen graag zingen, maar voelen enige schroom om dat ook daadwerkelijk te gaan doen. De  oplossing: een zangfietspad. En dat Den Bosch veel koren kent, daarvan werd o.a. blijk gegeven tijdens de lancering van Cultuurbosch op 29 mei jl. Waar het zangfietspad gerealiseerd zou kunnen worden, weet ik niet, daarvoor ken ik Den Bosch nog niet goed genoeg als "nieuwkomer". Maar het zou wel mooi zijn ... Even googelen levert al veel resultaten op: o.a. in Dongen is onlangs een zangfietspad geopend. Klik hier voor het filmpje!  En er zijn er nog veel meer in Nederland.
Met vriendelijke groet,Tryntsje van Vessem
Lid van Barbershopkoor Duketown Ladies's-Hertogenbosch

  Reacties

Ilona van den Koedijk

8 jul 2015 10:49

Bedankt voor het delen Tryntsje! Dat zou super zijn voor in 's-hertogenbosch. Iemand een idee waar deze geplaatst zou kunnen worden?

Marloes

8 jul 2015 11:10

ik zou het fietspad door De Bossche Broek voor willen stellen! Dat stukje van de stad is zo mooi dat je er sowieso al een prettig gevoel krijgt.

Tryntsje van Vessem

9 jul 2015 07:47

Bedankt voor het plaatsen en ben benieuwd naar de suggesties.

Reageer
Log in om een reactie te plaatsen.