Blogbericht Saskia Van Oversteeg

Sas illustraties ontwerpt 'jHEROnimus- Colour it Yourself'kleurboek voor volwassenen!

Een kleurboek vol prachtige prenten die wachten om gekleurd te worden!

Sas illustraties heeft speciaal voor het Jeroen Bosch jaar een kleurboek voor volwassenen ontworpen!
Het ‘jHEROnimus- Colour it Yourself’ kleurboek is geïnspireerd op de werken van schilder Jeroen Bosch en is opgenomen in de collectie van Stichting Jheronimus Bosch 500.
Uit de werken van Jeroen Bosch heeft Sas details gehaald en die op een nieuwe, inlevende, creatieve en intuïtieve manier weergegeven. In de prenten ontdek je bijvoorbeeld monsters en andere rare wezens uit het schilderij ‘Het laatste Oordeel’ en dieren, mensen en vruchten uit ‘De Tuin der Lusten’.
Het kleurboek voor volwassenen wordt uitgevoerd met een harde kaft en bevat 77 prenten waarvan ieder lijntje met de hand is getekend!

Een kleurboek vol prachtige prenten die wachten om gekleurd te worden!

Op 26 november overhandigt Sas illustraties het eerste exemplaar aan de heer Roderick van de Mortel, burgemeester van Vught. Daarna zal 'jHEROnimus- Colour it Yourself' kleurboek voor volwassenen bij verschillende winkels in Vught, Den Bosch en omstreken te koop zijn. Natuurlijk ook direct te koop via Sas illustraties. Het 'jHEROnimus- Colour it Yourself' kleurboek kost €14,95, is vanaf 27 nov. leverbaar en nu al te bestellen bij Sas illustraties.

  Reacties
Er zijn nog geen reacties.
Reageer
Log in om een reactie te plaatsen.