Blogbericht Leonie Gossens

Mee doen met Studi073? Dat kan!

Je kunt gedurende het hele jaar aanmelden

Wil je meer weten over Studi073 of wil je meteen crewmember worden? Stuur dan een mail aan de projectleider, Leonie Gossens:

studi073@muzerije.nl

Je ontvangt dan een uitnodiging voor de eerstvolgende crewbijeenkomst, of we maken een afspraak om kennis te maken.

De eerstvolgende crewmeeting staat gepland op:
donderdag 3 september om 19.00 uur in Muzerije.

Datum: 3 september 2015
Tijd: 19.00 - 21.00 uur, aansluitend borrel
Locatie: De Muzerije, Hinthamerstraat 74 Den Bosch
Entree: gratis

---

Studi073 zoekt Crewmembers

Hoor jij bij de nieuwe generatie creatieve denkers en doeners van de stad? Kom dan naar Studi073 en sluit je aan bij de crew! Want Muzerije geeft je de ruimte om te laten zien wat jij als jongere leuk en belangrijk vindt. Studi073 is dan ook dé plek waar jongeren zelf bepalen welke culturele activiteiten er worden georganiseerd in de stad.
Sluit je aan bij de crew!

Studi073 draait volledig op de ervaring, het enthousiasme en de energie van jongeren. De deelnemers vormen met elkaar De Studi073 Crew. Jullie bepalen wat voor cultureel evenement of project er opgezet en uitgevoerd wordt. Muzerije daagt je uit om je eigen ideeën uit te werken, te experimenteren en te oefenen. Van muziekevenement tot dansworkshop en van fototentoonstelling tot modeshow: alles is mogelijk!

Meteen aan de slag
Werk in Studi073 aan je creatieve en organisatorische skills. Ontdek je eigen kwaliteiten, leer afgewogen keuzes maken, presenteer jezelf, werk samen en los zelfstandig problemen op. De crew zorgt dat je je direct thuis voelt en aan de slag kunt.
Bij Studi073 kun je terecht als deelnemer, vrijwilliger, maar ook als organisator en coach. Je gaat aan de slag met jouw eigen passie en talent. Je kunt gebruik maken van de professionele ruimtes en voorzieningen van Muzerije. Meedoen met De Studi073 Crew betekent ook: andere jongeren ontmoeten, samenwerken, elkaar inspireren en van elkaar leren. Hierbij krijg je hulp van de projectleider van Studi073.

Hoe werkt het?
We beginnen natuurlijk met een kick-off. Daar leren we elkaar kennen, maken we afspraken over hoe we samenwerken en je krijgt uitleg hoe je aan de slag kunt. Zodra we eenmaal draaien, krijg je als crewmember ook crewcoaching. Je leert een projectplan en een begroting maken, maar ook hoe je aan pakkende PR doet. Allemaal skills die je nodig hebt om je activiteit succesvol te maken. Verder zijn er verschillende crewmeetings waar je ideeën uitwisselt en feedback geeft op elkaars plannen. Dit is ook hét moment om hulp te vragen, bijvoorbeeld aan de projectleider. Natuurlijk bezoeken crewmembers elkaars activiteiten en is er op z’n tijd een feestje! Studi073 zet je midden in het culturele netwerk van de stad en verzekert je van goede contacten wanneer je aan de slag gaat.

Wat krijg je er voor terug:
Een toffe Kick Off, gratis coaching, gratis gebruik van ruimtes en faciliteiten van Muzerije, ondersteuning door projectleider, mede Crewleden en docenten, inspirerende crewmeetings (+- 4 per jaar) en heel veel vette activiteiten!
Inschrijven en voorwaarden

Studi073 is er voor jongeren die in Den Bosch wonen, werken of naar school gaan. Of je nu een beginnende doener bent of juist een enthousiaste kijker. Een aanstormende organisator of als je het gewoon tof vindt om ergens aan mee te helpen. Iedereen tussen de 12 en 30 jaar die zelf iets wil neerzetten en delen met de stad is welkom.

Deelname aan Studi073 is gratis.
Studi073 is hosted by Muzerije

  Reacties
Er zijn nog geen reacties.
Reageer
Log in om een reactie te plaatsen.